Μικρή Αναστασία: Το κύμα αλληλεγγύης έγινε τσουνάμι – Συγκεντρώθηκε το τεράστιο ποσό

Μικρή Αναστασία: Το κύμα αλληλεγγύης έγινε τσουνάμι – Συγκεντρώθηκε το τεράστιο ποσό

Όταν η οικογένεια Παναγιωτόπουλου αποφάσισε αντί της κατάθεσης στεφάνων τα χρήματα να διατεθούν για τη μικρή Αναστασία, ελάχιστοι γνώριζαν το πρόβλημα της 7χρονης.
Από τότε ξεκίνησε ένας μαραθώνιος ανθρωπιάς, που όμως έμοιαζε αδύνατο να ολοκληρωθεί, αφού το ποσό που απαιτούνταν (700.000 ευρώ) ήταν μεγάλο.

Τελικά, η ανθρωπιά νίκησε, άνθρωποι από όλο τον κόσμο έδωσαν από το υστέρημά τους και έτσι η Αναστασία, ένα παιδί που πλέον όλοι ξέρουμε λες και είναι μέλος της οικογένειάς μας, άρχισε τη θεραπεία του.

Ενδεικτικά, να αναφέρουμε ότι, εκτός από τους κουμπαράδες στα περισσότερα καταστήματα της πόλης, αλλά και της Ελλάδας, έγιναν καταθέσεις από άλλα σχολεία της χώρας, από συλλόγους (κι ενώ παλεύουν να επιβιώσουν), εκδηλώσεις για συγκέντρωση χρημάτων από φορείς, επίσης καταθέσεις χρημάτων από ομάδες ανθρώπων του εξωτερικού.
Φυσικά, δε θα πρέπει να ξεχνάμε τους απλούς, ανώνυμους, ανθρώπους, που έδωσαν ό,τι μπορούσαν.

Μεγάλο μπράβο, κατά τη γνώμη μας, αξίζουν και όσοι μέσω κυρίως των κοινωνικών δικτύων έγιναν κοινωνοί του προβλήματος της Αναστασίας και έτσι όλος ο κόσμος έμαθε και βοήθησε.

Πλέον τα νέα είναι ευχάριστα, αφού η Αναστασία βρίσκεται με τους γονείς της στην Αμερική και πριν από μερικά 24ωρα ξεκίνησε τη θεραπεία της.

Για ακόμα μια φορά εμείς να ευχηθούμε περαστικά στη μικρή και σύντομα να τη δούμε να παίζει ξανά στις παιδικές χαρές της Καλαμάτας.


Κάτι που φαινόταν αδύνατον έγινε δυνατό: συγκεντρώθηκε το τεράστιο ποσό
Να σημειωθεί ακόμη ότι, όπως έγινε γνωστό από την οικογένεια σήμερα, συγκεντρώθηκε το τεράστιο ποσό που χρειαζόταν για τη θεραπεία της μικρής Αναστασίας. Ειδικότερα, σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι γονείς της αναφέρουν: «Η μικρή Αναστασία χρειάζεται τις ευχές όλων μας.

Αγαπημένοι μου, σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για όλη την υποστήριξη που μας έχετε δώσει. Με τη συλλογή και των κουμπαράδων έχει καλυφθεί το ποσό και θα θέλαμε να μας στηρίζετε πλέον με τις ευχές σας και την καλή σας πίστη.
Σε δύσκολους καιρούς έγινε κάτι που φαινόταν αδύνατο. Ας ελπίσουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον καθένα ξεχωριστά, είστε παρά πολλοί, είστε όλοι, και μας δώσατε απίστευτη δύναμη, να είστε καλά.

Σας αγαπάμε.
Ηλίας Τριανταφυλλάκης & Ξένια Πρεζεράκου».

Π.Μπ.