Την Κυριακή το τελευταίο αντίο στη μικρή Αναστασία

Την Κυριακή το τελευταίο αντίο στη μικρή Αναστασία

Κήπο θα δημιουργήσει η οικογένεια και όποιος θέλει μπορεί να συμβάλλει

Το 7χρονο κορίτσι που ένωσε όλη την Καλαμάτα αλλά και τη χώρα θα επιστρέψει στην πόλη που μεγάλωσε για το τελευταίο αντίο.

Όπως έκανε γνωστό η θεία της Αναστασίας, η νεκρώσιμος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στο Ναό της Υπαπαντής την Κυριακή στις 5:00 το απόγευμα.

Μάλιστα η Έρρικα Πρεζεράκου καλεί τον κόσμο αντί για στεφάνια να συμβάλει ώστε να δημιουργηθεί ένας κήπος για την 7χρονη Αναστασία.

Ακολουθεί η δημοσίευση:  
Ο αποχαιρετισμός της νεράιδας μας ,της Αναστάσιος μας ,θα γίνει στη Καλαμάτα την Κυριακή 11 Ιουλίου στις 17.00 στην εκκλησία της Υπαπαντης.
Επειδή όλοι συνδεθήκαμε με βαθιά αγάπη για αυτό το αγγελούδι νοιώσαμε η οικογένεια αντι για στεφάνι να της φτιάξουμε ένα κηπο που ο καθένας μας να της έχει προσφέρει ενα κομμάτι ζωντανό (ενα φυτό-λουλούδι -δεντράκι) που θα ριζώσει που θα φυτευτεί εκεί και θα μεγαλώσει σε αυτό το κήπο και που θα έχει εκεί πάντα την αγάπη μας για αυτό το πλασματάκι που έφυγε νωρις .
Το γραφειο του κυρίου Πάνου Σκλια έχει αναλάβει τον «κήπο της Αναστασιας» στο τηλ 210808800 & 2109810110 θα βοηθήσουμε με αγάπη να οργανωθεί και να ανθίσει ο κήπος της .

Να σας έχει ο Θεός καλα …