Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΠΡΟΧΘΕΣ ο Παναγιώτης Δημ. Γεωργόπουλος, κάτοικος Γαργαλιάνων, απήγαγεν εκουσίως την εκ του χωρίου Μανιακίου καταγομένην Τασούλαν θυγατέραν Αθ. Στρατικοπούλου. Το αλληλαπαχθέν ζεύγος παρουσιασθέν εις το Τμήμα Γαργαλιάνων εδήλωσεν τον αμοιβαίον έρωτά του επειδή όμως είχε καταγγελθή ότι η απαχθείσα εγκαταλείπουσα την πατρικήν οικίαν συναπεκόμιζε μετ’ αυτής και δρχ. 1.500 τας οποίας αφήρεσε του πατρός της, απεστάλησαν εις τον Εισαγγελέα Κυπαρισσίας.

-ΠΡΟΧΘΕΣ το εσπέρας οι Κωνστ. Αλευρομάγυρος και Βασ. Γεωργοβασίλης  εισελθόντες εις την οικίαν των παραπηγμάτων πρόσφυγος της ανατολικής πλευράς, αφήρεσαν διάφορα ρούχα, γινόμενοι όμως αντιληπτοί ηναγκάσθησαν να εγκαταλείψωσι τα κλοπιμαία και να τραπώσιν εις φυγήν. Αμφότεροι συνελήφθησαν χθες υπό της Αστυνομίας, θα παραπεμφθώσι δε εις τον Εισαγγελέα.

-ΧΘΕΣ περί την 6ην πρωινήν ώραν άγνωστος επαίτης εισελθών εις την οικίαν της Μαρίας χήρας Παύλου Σκορδιά, διαλαθούσα δε την προσοχήν της αφήρεσεν εκ της τραπέζης δρχ. 92 και εξηφανίσθη. Η αστυνομία καταγίνεται εις την ανακάλυψιν της αγνώστου κλεπτρίας.