Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΧΘΕΣ περί ώραν 9ην νυκτερινήν εν τη αγορά της γείτονος Μεσσήνης ο Π. Κουζής μετά του υιού του ετραυμάτισαν δια μαχαίρας εις την καρδιακήν χώραν δις τον Π. Πλεμμένον. Οι λόγοι οίτινες ώθησαν τούτους εις την πράξιν των ανάγονται εις χρηματικάς διαφοράς. Οι δράσται μετά την πράξιν των εξηφανίσθησαν. Ο τραυματισθείς μετεφέρθη εις το φαρμακείον  όπου και τω παρεσχέθησαν αι πρώται βοήθειαι. Η κατάστασίς του είναι απελπιστική.

-ΕΚ της αυλής του εν Οιχαλία καρροποιού Νικολ. Χαντζάρα εκλάπησαν 53 τεμάχια δρύινα ξύλα κατάλληλα δια την κατασκευήν τροχών των διτρόχων και τα οποία κατασχεθέντα είχον παραδοθή προς αυτόν προς φύλαξιν παρά της δασικής υπηρεσίας και των οποίων η αξία υπολογίζεται εις δρχ. 1.000. Τα τεμάχια τούτα κλαπέντα παρά του Ν. Πουλοπούλου, κατοίκου Οιχαλίας, μετεφέρθησαν εις το προαύλιον της εν Οιχαλία οικίας του Κ. Παπαδοπούλου, προφανώς προς πώλησιν, καθόσον εξ αυτών ανευρέθησαν και κατεσχέθησαν μόνον 33 τεμάχια τα οποία οι συλληφθέντες διατείνωνται ότι αφήρεσαν.

-ΕΙΣ την συνοικίαν Ράχες συνελήφθη ο Φ. Αρφανάκης διότι γενομένης επ’ αυτού ερεύνης εκ μέρους οργάνων του β΄ τμήματος ανευρέθη επ’ αυτού μία φαλτσέτα.