Στο πλευρό της «μικρής Αναστασίας» και ο Δήμος Μεσσήνης

Στο πλευρό της «μικρής Αναστασίας» και ο Δήμος Μεσσήνης

Η μεγάλη περιπέτεια που αντιμετωπίζει με την υγεία της η 7χρονη Αναστασία στην Καλαμάτα ήταν φυσικό να μην αφήσει ασυγκίνητο το Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης. Ο αντιδήμαρχος Χαράλαμπος Μακρής ενημέρωσε το Σώμα για την πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, ο Δήμος να συνδράμει από την πλευρά του στη συγκέντρωση χρημάτων που έχει άμεση ανάγκη το παιδί για να μεταβεί στο εξωτερικό.

Διαβάζοντας αναλυτικά την πρωτοβουλία σημείωσε: «Ο Δήμος Μεσσήνης, πρεσβεύοντας πάντα τις αξίες της κοινωνικής αλληλεγγύης και όντας ευαισθητοποιημένος ιδιαίτερα σε θέματα υγείας, δε μένει ανάλγητος μπροστά στην πρόσκληση της μεσσηνιακής κοινωνίας να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για τη μικρή Αναστασία, που δίνει τη δική της μάχη.

Είναι χρέος όλων μας να συνδράμουμε, ο καθείς κατά το μέτρο που δύναται, και να επιδείξουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους συνανθρώπους μας.

Προς αυτόν το σκοπό συγκροτούμε τριμελή επιτροπή αποτελούμενη από τους δημοτικούς υπαλλήλους: Πηνελόπη Γαλανάκη, Μαρία Αντωνάκου, Αστρινιά Αδαμοπούλου, η οποία θα επιμεληθεί την τοποθέτηση “κουμπαρά” στο χώρο του Δημαρχείου και την κατάθεση των χρημάτων στο λογαριασμό της οικογένειας. Με την ευχή ότι όλα θα πάνε καλά».

Με την πρόταση της Δημοτικής Αρχής συμφώνησε σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης.

Κ. Γαζ.