Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΕΙΣ θέσιν Ρωμέικα της περιφερείας Λευκοχώρας ο Θεόδ. Παναγ. Στασινόπουλος κάτοικος Νεοχωρίου, μεταβάς εις το κτήμα του εύρε τον πενθερόν του Δημ. Ν. Σοικόλαν εργαζόμενον εις παρακείμενον κτήμα του, έχων δε προηγουμένας μετ’ αυτού διαφοράς επετέθη κατ’ αυτού δια ράβδου και τον ετραυμάτισεν εις τον κορμόν και την αριστεράν χείρα και ετράπη εις φυγήν.

-ΕΙΣ το χωρίον Ρευματιά προχθές ο Ιωάν. Β. Παπαδόπουλος παραπλανήσας την εικοσαέτιδα Καλήν θυγατέρα Περ. Γκούμα ησέλγησε παρά φύσιν επ’ αυτής και την εγκατέλειψε. Η Γκούμα εξεμυστηρεύθη το πάθημά της εις τους οικείους της, οι οποίοι κατήγγειλαν τον σάτυρον εις την αστυνομίαν, η οποία προβάσα εις την σύλληψίν του παρέπεμψεν αυτόν εις τον ενταύθα Εισαγγελέα δια τα καθ’ εαυτόν.

-ΕΝΤΟΣ του χωρίου Μαυροματίου ο Ιωάν. Παπαβασιλείου έχων προηγουμένας αφορμάς κατά του συγχωρίου του Σταυρ. Παπαδοπούλου, επετέθη κατ’ αυτού δια ράβδου κατά τον μεσονύκτιον της προπαρελθούσης νυκτός και τον ετραυμάτισεν ελαφρώς εις διάφορα του σώματός του μέρη και ετράπη εις φυγήν. Συλληφθείς την επομένην μετεφέρθη ενταύθα και παρεδόθη εις τον Εισαγγελέα.