Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΤΗΝ 8ην πρωινήν ώραν της προχθές ο Παν. Τρίγκας επετέθη κατά της αοιδού Κούλας Γιαννοπούλου, την οποίαν και εκτύπησεν δια των χειρών του εις διάφορα μέρη του σώματός της, συνάμα δε αφήρεσεν και δρχ. 1000 κατά την ομολογίαν της. Συλληφθείς υπό της Αστυνομίας παρεπέμφθη εις τον Εισαγγελέα.

-ΠΡΟΧΘΕΣ αι λωποδύτριαι Αναστ. Λούζη εκ Γαϊτσών της Οιτύλου και Γεωργία θυγάτηρ Δ. Καλογεροπούλου εκ Κατσαρού της Οιχαλίας περί την 10ην πρωινήν ώραν της παρελθούσης Κυριακής παραβιάσασαι το παράθυρον της παρά την συνοικίαν Ράχες οικίαν του Νικολ. Στ. Θωμοπούλου, εισελθούσαι δε εντός αυτής αφήρεσαν η πρώτη εν φόρεμα μεταξωτόν και η ετέρα μίαν ρόμπαν αξίας αμφοτέρων δρχ. 1.800, τα οποία κατεσχέθησαν, αι δε δράστριαι συλληφθείσαι παρεπέμφθησαν εις τον Εισαγγελέα.

ΑΙ ιδίαι δεν ηρκέσθησαν μόνον εις την ανωτέρω κλοπήν αλλά την πρωίαν της επομένης διερχόμεναι εκ της εν Καλυβίοις οικίας του Δημ. Ιω. Θεοδωροπούλου αφήρεσαν εκ του ισογείου δωματίου ταύτης εν πανταλόνιον καινουργές αξίας δραχμών 550 το οποίον είχον παραδώσει εις την Μαρίαν Αθαν. Κωτσάκη, η οποία πληροφορηθείσα ότι προήρχετο εκ κλοπής παρέδωσε το κλαπέν εις τον δικαιούχον.