Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

Η Κατίνα σύζυγος Δημ. Ντρούλια επωφελούμενη της απουσίας του πατρός της εκ της παρά την θέσιν Μαύρη Λίμνη της περιφερείας του χωρίου Βρυσών εισήλθε εντός ταύτης δια του παραθύρου  και αφήρεσεν δύο παντανίες αξίας δρχ. 1.000, ένα χάλκινο ταψί αξίας δρχ. 120, δύο εσωφόρια αξίας δρχ. 150, εν κιλίμιον αξίας δρχ. 200, ένα σινδόνι και άλλα είδη. Η δράστις συλληφθείσα ανωμολόγησε την πράξιν της, κατόπιν δε τούτου παρεπέμφθη εις τον Εισαγγελέα, τα κλοπιμαία όμως δεν ανευρέθησαν, παρά τας επισταμένας ερεύνας της αστυνομίας.

-ΠΕΡΙ την μεσημβρίαν της προχθές καθ’ α κατηγγέλθη εις τον σταθμάρχην Ψαρίου ενώ ο μόλις 14ετής Νικ. Ι. Ανδρουτσόπουλος εκοιμάτο μετά του μεγαλυτέρου αδελφού του εις θέσιν Παρασπόρι της Περιφερείας Ψαρίου μετέβη ο Γ. Π.  Παπαδημητρίου ετών 27 και δια προσφοράς χρημάτων προσεπάθησε να ασελγήση παρά φύσιν και επί των δύο αδελφών, εις άρνησιν δε τούτων επετέθη κατά του μεγαλυτέρου εκ των αδελφών, τον οποίον και κακοποίησε.

-ΑΝΗΓΓΕΛΘΗ εκ Κυπαρισσίας ότι άγνωστοι διαρρήξαντες το κλείθρον της εν Γρέκα οικίας του Κ. Γώγου αφήρεσαν χρήματα και είδη ρουχισμού των οποίων η αξία υπολογίζεται μετά των χρημάτων εις 120.000 δραχμάς. Επί τόπου μετέβη ο υπομοίραρχος Σελινούντος προς ανακάλυψιν των δραστών.