Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΠΡΟ ημερών ο Θεόδ. Παναγόπουλος ή Κουρμπέτης ποιμήν, κάτοικος Σέκουλα, αφήρεσεν ένα τράγον αξίας 500 δραχμών από τον Κωνστ. Σεφερελήν. Ο δράστης συλληφθείς παρά των οργάνων Ζάχας, απεστάλη τω Εισαγγελεί  δια τα περαιτέρω, δεδομένου ότι ούτος είναι διάσημος ζωοκλέπτης.

-ΠΡΟ ημερών εις Φιλιατρά ο Γεώργιος Αδαμαντίου Αδαμόπουλος, κατόπιν λογομαχίας επετέθη εν τη εκεί αγορά και δια ράβδου ετραυμάτισεν ελαφρώς εις την κεφαλήν τον Αντώνιον Κ. Δημόπουλος. Ο δράστης συνελήφθη και γενομένης επ’ αυτού σωματικής ερεύνης ανευρέθη επί της οσφύος του μάχαιρα ήτις και κατεσχέθη. Ούτος μετά της σχηματισθείσης δικογραφίας απεστάλη εις τον Εισαγγελέα δια τα περαιτέρω.

-ΟΛΙΓΟΝ μετά μεσημβρίαν της χθες ο Β. Κωνστάνταρος ετραυμάτισε παρά τα κρεοπωλεία εις το στήθος ελαφρώς δια μαχαίρας τον Β. Δικαιουλάκον λόγω προηγουμένων αφορμών. Ο δράστης συνελήφθη.

-ΤΗΝ 4ην πρωινήν της χθες εις το προσφυγικόν συνοικισμόν Δυτικής Παραλίας και καθ’ ην στιγμήν ο Γεώργιος Κασκάνης πρόσφυξ προσπαθούσε να ανασύρη ξύλα από την κοίτην του Νέδοντος, παρεσύρθη υπό του ρεύματος του ποταμού εις την θάλασσαν και επνίγη. Ας σημειωθή ότι ο Κασκάκης ήτο πατήρ 7 τέκνων.