Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΠΡΟΧΘΕΣ την 9ην εσπερινήν ώραν η υπηρετούσα εις την παρά την συνοικίαν Ζωοδόχος Πηγή οικίαν του συκοπεριβόλου της Κλημεντίας χας Θεοφ. Κέκα, Παρασκευή σύζυγος Δ. Λεβέντη, επωφελουμένη της απουσίας της ιδιοκτητρίας αφήρεσεν μετά του συζύγου της εκ τινός μικρού κιβωτίου δρχ. 5.000 εις διάφορα χαρτονομίσματα. Η κλοπή γενομένη αντιληπτή παρά της ιδιοκτητρίας άμα τη επανόδω της κατηγγέλθη εις την αστυνομίαν, η οποία προέβη εις την σύλληψιν της Λεβέντη την οποίαν παρέπεμψεν εις τον Εισαγγελέα. Τα κλαπέντα χρήματα δεν ανευρέθησαν.

-Ο Ανδρόνικος Γεωργ. Γλάρας εξ Ανδρούσης προχθές την νύκτα μεταβάς ωπλισμένος εις την ενταύθα οικίαν του Αναστ. Μαραγκούλια απεπειράθη να φονεύση τούτον ευρισκόμενον εντός της οικίας του μετά της οικογενείας του πυροβολήσας κατ’ αυτού εννεάκις άνευ αποτελέσματος. Μεθ’ ο ετράπη εις φυγήν, συλληφθείς δε την επομένην ωδηγήθη ενώπιον του Εισαγγελέως.

-ΧΘΕΣ συνελήφθη παρά την πλατείαν των κρεοπωλέιων υπό των οργάνων του Βου τμήματος ο Μιχαήλ ή Μπουσουλούμ Παπαδάκης, ο οποίος είχεν αφαιρέσει εν ζεύγος υποδημάτων εκ του κρεοπωλείου του Παν. Οικονομάκου, τα οποία είχε πωλήσει εις τον Κωνστ. Καλογερόπουλον. Η Αστυνομία κατέσχε τα υποδήματα παραδώσασα τούτα εις τον Οικονομάκον, ο δε συλληφθείς παρεπέμφθη εις τον Εισαγγελέα.