ΠΣΑΠ: Αυτή την αγωνιστική θα τρέξουμε για την Αναστασία και τη Δέσποινα…

ΠΣΑΠ: Αυτή την αγωνιστική θα τρέξουμε για την Αναστασία και τη Δέσποινα…

Η σοβαρή περιπέτεια υγείας της μικρής Αναστασίας από την Καλαμάτα που βρίσκεται με τους γονείς στο Χιούστον για εξειδικευμένες θεραπείες συνεχίζει να συγκινεί και να εμπνέει πρωτοβουλίες έμπρακτης αλληλεγγύης. Έτσι, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών αποφάσισε να συγκεντρώσει χρήματα που θα διατεθούν για την 7χρονη μαθήτρια του 8ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας και την μικρή Δέσποινα, που επίσης αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ αναφέρει:

Σε κάθε παιχνίδι τρέχουμε για τη νίκη, αλλά αυτή την φορά θα το πράξουμε για έναν ανώτερο σκοπό.

Η Αναστασία και η Δέσποινα μας χρειάζονται και ο ΠΣΑΠ θα σταθεί στο πλευρό τους, έχοντας οδηγό την αλληλεγγύη και τον σεβασμό στον μεγάλο τους αγώνα.

Ο Σύνδεσμος θα προσφέρει 5 ευρώ για κάθε χιλιόμετρο που θα τρέξουν τα μέλη του στις αναμετρήσεις της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League που θα διεξαχθούν στις 5, 6 και 7 Δεκεμβρίου, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των δύο κοριτσιών που μας παραδίδουν μαθήματα ζωής.

Το επόμενο τριήμερο δεν θα υπάρχουν νικημένοι αλλά μόνο νικητές και όλοι μαζί ενωμένοι θα στείλουμε το μήνυμα πως η ανθρωπιά σε αυτόν τον τόπο παραμένει ακόμη ζωντανή.

Σε προσκαλούμε και εσένα να τρέξεις μαζί μας, με σκοπό μαζί να φτάσουμε πιο γρήγορα εκεί όπου τα δύο κορίτσια θα μπορούν να ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο.

Και να θυμάσαι πάντα πως κάποια μέρα κοιτάζοντας πίσω, τα χρόνια που αγωνίστηκες θα σου φαίνονται τα πιο ωραία.