Λάδι “Μύρον”: Ο Διονύσης κι ο Μιχάλης εκμεταλλεύτηκαν δημιουργικά την καραντίνα!

Λάδι “Μύρον”: Ο Διονύσης κι ο Μιχάλης  εκμεταλλεύτηκαν δημιουργικά την καραντίνα!

Από τις πολύκαρπες ελιές της Περιστεριάς μόλις ξεκίνησε ένα καινούργιο και συναρπαστικό γευστικό ταξίδι! Ο Διονύσης Διονυσόπουλος και ο Μιχάλης Βελισσαρόπουλος – ιδιοκτήτες στο «Πέτρινο Μπαλκόνι» στο Καλό Νερό και την «Παλιά Αγορά» στην Κυπαρισσία – πήραν την απόφαση να υλοποιήσουν μια ιδέα τους, που γεννήθηκε… στους δύσκολους καιρούς της πανδημίας. Να φέρουν στο τραπέζι μας ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με γεμάτο σώμα και ισορροπημένη φρουτώδη γεύση. Ο λόγος για το «Μύρον»! Ένα φίνο λάδι που πήρε το όνομά του από το ομώνυμο χωριό της Τριφυλίας, που… κρέμεται σε ύψος 252 μέτρων από τον Κυπαρισσιακό κόλπο! Περιοχή στην οποία βρίσκονται οι ελαιώνες και από τον καρπό τους παράγεται το λάδι «Μύρον»! 

Ο Διονύσης και ο Μιχάλης, άνθρωποι της δράσης και του γούστου, με ανήσυχο πνεύμα και αστείρευτη διάθεση για νέες εμπειρίες, αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν δημιουργικά την καραντίνα! Το αποτέλεσμα ήδη τους δικαιώνει! Θα βρείτε το «Μύρον» σε καλαίσθητες συσκευασίες των 100ml, των 500ml και των 5lt, με αποτυπωμένο έναν από τους τρεις θολωτούς τάφους που ανακαλύφθηκαν στο λόφο του αρχαιολογικού χώρου της Περιστεριάς, τις «Μυκήνες της Δυτικής Πελοποννήσου»!