Με καταθέσεις μαρτύρων υπεράσπισης συνεχίζεται αύριο η δίκη για το βιασμό της ανήλικης στη Μάνη

Με καταθέσεις μαρτύρων υπεράσπισης συνεχίζεται αύριο η δίκη για το βιασμό της ανήλικης στη Μάνη

Με καταθέσεις μαρτύρων υπεράσπισης αναμένεται να συνεχισθεί αύριο Πέμπτη η συνεδρίαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Καλαμάτας για την υπόθεση σεξουαλικής και σωματικής κακοποίησης μιας 12χρονης σε χωριό του Δήμου Ανατολικής Μάνης στη Λακωνία, με κατηγορουμένους έναν 56χρονο ιερέα και τον 67χρονο παππού του κοριτσιού.

Η δίκη εξακολουθεί να πραγματοποιείται κεκλεισμένων των θυρών και έχει ξεκινήσει από τον Οκτώβριο.

Στην προηγούμενη συνεδρίαση ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις των μαρτύρων κατηγορίας, ενώ με την ολοκλήρωση των καταθέσεων των μαρτύρων υπεράσπισης αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι απολογίες των δύο κατηγορουμένων.

Κατηγορούμενοι είναι ένας 56χρονος ιερέας και ο 67χρονος αλλοδαπός παππούς του κοριτσιού και αρνούνται τις κατηγορίες. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν κατά περίπτωση είναι βιασμός κατ’ εξακολούθηση, γενετήσια πράξη με παθούσα που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 χρόνια κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση, αιμομιξία κατ’ εξακολούθηση, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση και επικίνδυνη σωματική βλάβη ανήλικου κατ’ εξακολούθηση.

Β.Β.