Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΕΞΩΘΙ του χωρίου Σαρατσπά του τέως Δήμου Κολλωνίδων διεδραματίσθησαν εξ αιτίας μιας κλοπής αι ακόλουθοι σκηναί καταλήξασαι εις τον τραυματισμόν ενός ανδρογύνου. Αι σκηναί εξελίχθησαν υπό τας ακολούθους περιστάσεις.

Η Δημήτρω θυγάτηρ Κ. Τομαρά εργαζομένη εις τι κτήμα των γονέων της αντελήφθη ότι η εκείθεν διερχομένη Μαγδαλινή θυγάτηρ Γ. Βασιλοπούλου αφήρεσεν το ταγάριόν της και την μαλλίνην μπελερίναν της, και έσπευσεν προς συνάντησιν της κλεπτρίας. Αρνηθείσης όμως αυτής να παραδώση τα κλαπέντα έσπευσεν και ειδοποίησε τους γονείς της, οι οποίοι εξήλθον προς συνάντησιν της Μαγδάλως, επιστρεφούσης μετά του αδελφού της Κωνσταντίνου μεθ’ ων ο Κων. Τομαράς  και η σύζυγός του Μαρία περιήλθον εις έριδα, καταλήξασαν εις συμπλοκήν καθ’ ην κατ’ αλλήλων εχρησιμοποιήθησαν λίθοι.

Ο Βασιλόπουλος εξαγαγών μάχαιραν ετραυμάτισεν την Μαρίαν Τομαρά επικινδύνως εις το στήθος και τον σύζυγόν της Κωνσταντίνον εις την παλάμην ελαφρώς. Ο δράστης του διπλού τραυματισμού συλληφθείς απεστάλη εις τον ενταύθα Εισαγγελέα.