Τέλος ο Πέτρος Φιλιππίδης από τη σειρά “Χαιρέτα μου τον πλάτανο”

Τέλος ο Πέτρος Φιλιππίδης από τη σειρά “Χαιρέτα μου τον πλάτανο”

Η ΕΡΤ, θέτει εκτός γυρισμάτων τον Πέτρο Φιλιππίδη και διευκρινίζει ότι δεν τίθεται ζήτημα διακοπής της σειράς “στην οποία μετέχουν δεκάδες ηθοποιοί και τεχνικοί”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΡΤ:

«Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», η ΕΡΤ διευκρινίζει ότι ουδέποτε ετέθη ζήτημα διακοπής της σειράς, στην οποία μετέχουν δεκάδες ηθοποιοί και τεχνικοί και παρακολουθούν καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες. Ωστόσο, λόγω της αυτονόητης ευαισθησίας που οφείλει να επιδεικνύει η Δημόσια Τηλεόραση, ο ηθοποιός για τον οποίο έχουν υποβληθεί επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, από σήμερα δεν θα μετέχει πλέον στα γυρίσματα της σειράς».

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Κυριακή, ο Πέτρος Φιλιππίδης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, μετά από επεισόδιο που είχε με συμπτώματα εγκεφαλικού.

«Ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους για τα μηνύματα αγάπης που δεχόμαστε», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η οικογένεια του ηθοποιού.

O ηθοποιός και σκηνοθέτης υποβλήθηκε σε εξετάσεις και βρίσκεται πλέον σε σταθερή κατάσταση, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.
news.247.gr