Καλαμάτα: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς

Καλαμάτα: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς

Τη συμπαράσταση και αλληλεγγύη του στους σεισμοπαθείς των περιοχών Ελασσόνας, Τυρνάβου και των χωριών των Τρικάλων δηλώνει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καλαμάτας και αναλαμβάνει πρωτοβουλία για παροχή βοήθειας με συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στους πληγέντες όπως: Εμφιαλωμένα νερά. Γάλα εβαπορέ. Σκόνη γάλακτος για παιδιά. Κονσέρβες παντός τύπου. Δημητριακά. Παξιμάδια. Χαρτί Υγείας. Χαρτοπετσέτες. Μωρομάντηλα. Μάσκες. Αντισηπτικά.Γενικότερα είδη υγιεινής.


Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκη θα γίνεται καθημερινά εκτός του τριημέρου της Αποκριάς, μέχρι και την Πέμπτη 18/3, από τις 9.00 π.μ. έως τη 1.00 μ.μ. και από τις 6.00 έως τις 8.30 μ.μ. στα γραφεία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καλαμάτας, Αριστομένους 95, στον 3ο όροφο.

Κάλεσμα για τον ίδιο σκοπό απευθύνουν ακόμη το Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Μεσσηνίας, το Συνδικάτο Υπαλλήλων στον Ιδιωτικό τομέα Ν. Μεσσηνίας, το Σωματείο Επισιτισμού Τουρισμού Ν. Μεσσηνίας, το Σωματείο Εργαζομένων στο Ίδρυμα Απόρων Ανιάτων «Η Στέγη της Εκκλησίας» και το Σωματείο Εργαζομένων στις ΔΕΥΑ Μεσσηνίας, ζητώντας από την κυβέρνηση μέτρα στήριξής τους.