Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΤΗΝ 1ην μ.μ. της παρελθούσης ημέρας ο Γεώργιος Δ. Δημητρούλιας εκ του χωρίου Λαδά της Αλαγονίας, διερχόμενος έξωθι του κτήματος του Τζάννε, επυροβολήθη δια μάνλιχερ παρά του ομοχωρίου του Γεωργίου Αντωνοπούλου ή Καψαμπέλη μεθ’ ου είχεν προηγουμένας αφορμάς, τραυματισθείς εις την κεφαλήν άνωθι της ρινός σοβαρώτατα.

Ο τραυματισθείς αιμόφυρτος μετεφέρθη εις την κλινικήν των Μασουρίδου και Παπαδόγιαννη, όπου και νοσηλεύεται ευρισκόμενος εις λίαν κρίσιμον θέσιν. Ο δράστης διάφυγε την σύλληψιν. Συνελήφθη όμως ο αδελφός του Μιχαήλ Αντωνόπουλος κατηγορούμενος επί συνεργεία. Ανακρίσεις διεξάγει ο διοικητής του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος κ. Φραγκιαδάκης.

-ΤΗΝ 31ην Ιανουαρίου ε.έ. κατεσχέθησαν ενταύθα μεταφερόμενα δια ζώου κρυφίως και προερχόμενα προφανώς εκ κλοπής υπ’ αγνώστων περί τας εξήκοντα οκάδας αποσύκων εις δύο σάκκους. Ταύτα φυλάσσονται εις το γραφείον του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμών και παρακαλείται ο κάτοχος προσερχόμενος να δηλώση ημίν ότι ανήκουν εις τούτον και το μέρος εξ ου τω εκλάπησαν όπως μετά την απόδειξιν της αληθείας της δηλώσεώς του παραλάβη ταύτα.