Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

Ο γνωστός παλαίμαχος καλλιτέχνης Νικόλαος Κυριακίδης ετοιμάζει δια την προσεχή εβδομάδα μίαν εκλεκτήν καλλιτεχνικήν εσπερίδα τη ευγενεί συμπράξει του Ερασιτεχνικού Θεατρικού Συλλόγου Καλαμών, καθ’ ην θα διδαχθή το υπέροχον ιατροδικαστικόν έργον του διασήμου συγγραφέως Ενριότ «Δολοφονία Προέδρου Δικαστηρίου» και η εξακαρδιστική κωμωδία «Ο Νεοσύλλεκτος». Θα λάβουν μέρος πλείστοι νέοι του Ερασιτεχνικού Θεατρικού Συλλόγου, ευγενώς προσφερθέντες, όπως υποστηρίξουν τον καλλιτέχνην, ο οποίος θα διερμηνεύσει τον δύσκολον χαρακτήρα του ανακριτού Μωρουά με άφθαστον τέχνην και φυσικότητα.

-Ο Δήμαρχος έλαβεν εξ Αθηνών πρόσκλησιν του Δημάρχου Αθηναίων Πάτση δια το παρ’ αυτού συγκληθησόμενον προσεχώς συνέδριον των Δημάρχων του Κράτους. Κατ’ αυτό θα συζητηθώσιν διάφορα θέματα προς προστασίαν των Δήμων.

-ΤΗΝ Κυριακήν μετά την θείαν λειτουργίαν εν τω Μητροπολιτικώ Νάω της Υπαπαντής θα τελεσθή επίσημον μνημόσυνον υπέρ των πεσόντων εν πολέμοις καθ’ ό θα παραστώσιν άπασαι αι ενταύθα πολιτικαί και στρατιωτικαί αρχαί.