«Καμπάνες» σε δύο καφενεία που παραβίασαν τα απαγορευτικά μέτρα – 9 πρόστιμα για μετακινήσεις

«Καμπάνες» σε δύο καφενεία  που παραβίασαν τα απαγορευτικά μέτρα – 9 πρόστιμα για μετακινήσεις

Με πελάτες, σύμφωνα με την Αστυνομία, λειτουργούσαν στη Μεσσηνία δύο καφενεία, με αποτέλεσμα να υποστούν τις κυρώσεις που προβλέπει ο νόμος για την παραβίαση των απαγορευτικών μέτρων.

Ειδικότερα, την Παρασκευή οι Αρχές εντόπισαν τα δύο καφενεία να εξυπηρετούν καθήμενους πελάτες και στους ιδιοκτήτες επιβλήθηκαν πρόστιμα από 3.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας για 15 ημέρες στο καθένα.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα πρόστιμα, την Παρασκευή σε 551 ελέγχους στη Μεσσηνία επιβλήθηκαν 2 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας, ενώ βεβαιώθηκαν 3 παραβάσεις που αφορούσαν μετακινήσεις. Σε επίπεδο Περιφέρειας Πελοποννήσου την ίδια ημέρα και σε 3.685 ελέγχους επιβλήθηκαν συνολικά 8 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και 44 για περιορισμό κίνησης.

Το Σάββατο σε 644 ελέγχους στη Μεσσηνία δεν επιβλήθηκε κανένα πρόστιμο για μη χρήση μάσκας και βεβαιώθηκαν 2 παραβάσεις που αφορούν στις μετακινήσεις. Αντίστοιχα, σε επίπεδο Περιφέρειας Πελοποννήσου και 3.901 ελέγχους, επιβλήθηκαν συνολικά 4 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και 49 για περιορισμό κίνησης.

Την Κυριακή, σε 523 ελέγχους, δεν επιβλήθηκε στη Μεσσηνία κανένα πρόστιμο για μη χρήση μάσκας, αλλά 4 για παραβιάσεις που αφορούσαν στις μετακινήσεις. Σε επίπεδο Περιφέρειας Πελοποννήσου και 3.810 ελέγχους, επιβλήθηκαν 8 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και 45 για περιορισμό κίνησης.

Β.Β.