Οι νέοι Φιγαλείας δίπλα και στα Παιδικά Χωριά SOS Καλαμάτας

Οι νέοι Φιγαλείας δίπλα και  στα Παιδικά Χωριά SOS Καλαμάτας

Για πρώτη φορά, στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων που πραγματοποιεί με σκοπό τη στήριξη παιδιών και οικογενειών που έχουν πραγματική ανάγκη, ο Σύλλογος Νεολαίας & Άθλησης Νέας Φιγαλείας «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΓΑΛΗ» βρέθηκε δίπλα και στη δομή «Παιδικά Χωριά SOS» Μεσσηνίας, συγκεντρώνοντας και παραδίδοντας τρόφιμα και πρώτες ύλες οι οποίες ξεπέρασαν τα 150 κιλά.

Μάλιστα, πραγματοποίησε επίσκεψη στη δομή στην πόλη της Καλαμάτας για να γνωρίσει από κοντά τους ανθρώπους της και να παραδώσει τις ποσότητες που συγκέντρωσε για να μοιραστούν σε παιδιά και οικογένειες που βοηθά η δομή εν όψει Πάσχα.

Η συγκέντρωση των υλικών αγαθών περιλάμβανε ποσότητες σε ελαιόλαδο από τη περιοχή της Νέας Φιγαλείας και της Αμαλιάδας, αλεύρι, ζάχαρη, μέλι και ποσότητες ξηράς τροφής.

Η υποδοχή στη δομή της μεσσηνιακής πρωτεύουσας ήταν θερμή, ενώ μετά την παράδοση των τροφίμων συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν στις ανάγκες της, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν παιδιά και οικογένειες, καθώς και πώς η δομή μπορεί να στηριχθεί έμπρακτα από φορείς της ευρύτερης περιοχής.