Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΧΘΕΣ το απόγευμα εις την πλατείαν συνεπλάκησαν οι Ευάγγελος Καυκατούρης υπάλληλος γαλακτοκομείου και Θεόδωρος Γεωργίου βαρελοποιός, διότι ο δεύτερος εχρώστα εις τον πρώτον τριάκοντα δραχμάς τας οποίας ηρνείτο να πληρώση. Τα αστυνομικά όργανα επεμβάντα συνέλαβον αμφοτέρους και τους ωδήγησαν εις το αυτόφωρον.

-Ο συλληφθείς υπό της Αστυνομίας Μελιγαλά ως ενεχόμενος εις την γενομένη απόπειραν βιασμού της εκ Σολακίω Δημήτρως θυγατρός Ηλ. Καραγεώργη, περί ης εγράφομεν χθες, προσαχθείς ενώπιον του Εισαγγελέως προεφυλακίσθη απαγγελθείσης κατ’ αυτού κατηγορίας μόνον επί κλοπή και ουχί επί αποπείρα βιασμού.

-ΚΑΙΤΟΙ πολύ φοβούμαι, ότι θα προσκρούσω εις την μετριοφροσύνην του προέδρου της Κοινότητος Χράνων Ιωάν. Γιαννοπούλου, εν τούτοις δεν δύναμαι παρά να εξυμνήσω και δημοσία την αναπτυχθείσαν δράσιν του ως προέδρου της άνω Κοινότητος δια την εν γένει εις κοινωφελή έργα δράσιν του και δια την στοργήν μετά της οποίας περιβάλλει πάντας τους εκλογείς και κατοίκους της κοινότητος των οποίων την αγάπην και εκτίμησιν έχει επισύρη και ο οποίος ούτω καθίσταται μοναδικόν προς μίμησιν παράδειγμα εις τους συναδέλφους του.

Στ. Γεωργόπουλος