Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

-ΥΠΟ των αστυνομικών οργάνων του πρώτου τμήματος συνελήφθη ο επί αποπείρα βιασμού και κλοπή κατηγορούμενος φυγόδικος Παν. Αθ. Ηλιακόπουλος, υπό των οργάνων δε της Υποδιοικήσεως Ολυμπίας ο φυγόποινος Γεώργιος Καμπάνης.

-ΧΘΕΣ περί την 10ην πρωινήν ώραν δύο παίδες άγνωστοι εισελθόντες εις το εν τη οδώ Λακωνικής παντοπωλείον του Ιω. Κοντέα διαφυγόντες δε την προσοχήν του απασχολουμένου εις το βάθος αφήρεσαν εκ του ερμαρίου του πάγκου του δραχμάς 100 και απήλθον. Ως δράσται της κλοπής συνελήφθησαν υπό της Αστυνομίας οι Π. Αναστασάτος και Π.Ι. Αγγελέας, οι οποίοι παραπέμπονται εις το αυτόφωρον ωμολογήσαντες την πράξιν των.

-ΠΡΟΧΘΕΣ εις την Βελίκαν ο Γεώργιος Δαφνάς έχων προηγουμένας κτηματικάς διαφοράς μετά του ομοχωρίου Πέτρου Δαβίλα ετραυμάτισεν τούτον δια σουγιά εις τον δεξιόν μηρόν. Ο δράστης συνελήφθη.

-ΠΡΟΧΘΕΣ Κυριακήν ο βουλευτής Μεσσηνίας Αλεξ. Εμπειρίκος – Κουμουνδούρος ανεδέξατο εκ της κολυμβήθρας το χαριτωμένο αγοράκι του οδοντοϊάτρου της πόλεώς μας Χαραλάμπους Σταυρίδου ονομάσας αυτό Αλέξανδρον. Τους ευχόμεθα να τους ζήση.