Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΠΕΡΙ την 2αν μεταμεσονύκτιον ώραν της προπαρελθούσης νυκτός εξερράγη πυρκαϊά εις την όπισθεν του Αγίου Νικολάου οικίαν του Παν. Ρουσοπούλου εκ της καπνοδόχου του μαγειρείου, γενομένη όμως εγκαίρως αντιληπτή κατεσβέσθη υπό των προσδραμόντων αστυνομικών και πολιτών με αναξίας λόγου ζημίας.

Κατά την πυρκαϊάν ετρaυματίσθη ελαφρώς εις την πλάτην ο ανελθών επί της οροφής της οικίας Αθ. Αναγνωστόπουλος, ο οποίος μετεφέρθη αμέσως εις την κλινικήν των αδελφών Αναστασιάδη.

-ΤΗΝ παρελθούσαν νύκτα άγνωστοι εισελθόντες εις το δωμάτιον του ενοικούντος εν τη οδώ Μαυρομιχάλη Λεον. Τζουμάνην αφήρεσαν εκ του προσκεφάλου της κλίνης του δρχ. 1.500.

-ΧΘΕΣ υπέβαλεν αίτησιν ο Ιωάννης Ηλ. Νικητόπουλος εις την Δημοτικήν Αρχήν της πόλεως Καλαμών περί παροχής αποκλειστικού προνομίου εκμεταλλεύσεως υδρεύσεως της πόλεως Καλαμών.

-ΤΗΝ 18ην τρέχοντος εις το χωρίον Ραφτόπουλον ο Δ. Φιλόπουλος απεπειράθη να βιάση την 18έτιδα Αντωνίαν Π. Γεωργοπούλου, εμποδισθείς όμως παρά προστυχόντος Ι. Γεωργοπούλου. Ο δράστης συλληφθείς απεστάλη εις τον Εισαγγελέα Κυπαρισσίας δια τα περαιτέρω.