Ξεκαρδιστικός «ύμνος» στην τηλεκπαίδευση από το ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας

Ξεκαρδιστικός «ύμνος» στην τηλεκπαίδευση από το ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας

Γέλασαν με την ψυχή τους οι τυχεροί που παρακολούθησαν την Παρασκευή και το Σάββατο, 25 και 26 Ιουνίου αντίστοιχα, τη θεατρική παράσταση – ξεκαρδιστικό “ύμνο” στην τηλεκπαίδευση «Συνδέσεις… με Κάιρο!» του 1ου ΕΠΑΛ και του 2ου Ε.Κ. Κυπαρισσίας!

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, αφού τους παίδεψε η τηλεκπαίδευση – κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους με το lockdown στα σχολεία – είπαν κι αυτοί να την… υμνήσουν! Το κοινό και τις δύο βραδιές απόλαυσε στον προαύλιο χώρο του ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας την παράσταση και τις ερμηνείες επί σκηνής και εξέφρασε το θαυμασμό του με παρατεταμένα χειροκροτήματα για το ταλέντο μαθητών και καθηγητών που συμμετείχαν!

Οι μαθητές που συμμετείχαν είναι οι: Πάγια Ανάσταση, Τσέρπια Ελισάβετ, Πλέτσα Αγγελική, Ορούτσι Ντίνος και Γαβρίλη Αιμιλία και οι καθηγητές Αργυροπούλου Βάσω, Τσιούτσια Ράνια και Τσώνης Γρηγόρης.

Τα συγχαρητήριά τους στους συντελεστές, καθώς και τους χορηγούς, έδωσε ο διευθυντής του ΕΠΑΛ, Δημήτρης Δράκος. Χειροκρότημα εισέπραξε, μεταξύ άλλων, η Δώρα Ντούνου, που φροντίζει τα σνακς στο κυλικείο και είχε ετοιμάσει κεράσματα για τις δύο βραδιές!

Του Ηλία Γιαννόπουλου