Διαμαρτυρία για καμένες λάμπες εθνικού δικτύου στην είσοδο κι έξοδο της Κυπαρισσίας

Διαμαρτυρία για καμένες λάμπες εθνικού δικτύου στην είσοδο κι έξοδο της Κυπαρισσίας

Επιστολή διαμαρτυρίας για τις καμένες λάμπες φωτισμού στην εθνική οδό Καλού Νερού – Κυπαρισσίας και Κυπαρισσίας – Φιλιατρών απέστειλε προς την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας.

Στην επιστολή συνοδεία φωτογραφιών, που κοινοποιείται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, το γραφείο δημάρχου Τριφυλίας, τα μέλη του Συλλόγου, τα ΜΜΕ και λοιπούς φορείς και συλλόγους, αναγράφεται: «Αξιότιμε κύριε αντιπεριφερειάρχα, με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας εκφράσουμε την έντονη διαμαρτυρία μας, μετά την έκφραση πολλών παραπόνων από μέλη του συλλόγου μας, κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Κυπαρισσίας αλλά και επισκέπτες της περιοχής μας, για την κατάσταση του ηλεκτροφωτισμού στις δύο εισόδους της Κυπαρισσίας (εθνική οδό Καλό – Νερό – Κυπαρισσία, Κυπαρισσία – Φιλιατρά), τόσο από την πλευρά του Καλού – Νερού όσο και από την πλευρά των Φιλιατρών.

Αξιότιμε κύριε αντιπεριφερειάρχα, όπως και εσείς μπορείτε να διαπιστώσετε από το φωτογραφικό υλικό που παρατίθεται, η πλειονότητα των λαμπτήρων κατά μήκος της εθνικής οδού δε λειτουργεί, άλλες δεν υπάρχουν καθόλου, ενώ άλλες έχουν “γυρίσει” προς τη μεριά των παρακείμενων χωραφιών και όχι προς την εθνική οδό, παρουσιάζοντας εικόνα εγκατάλειψης.

Εν τέλει το αποτέλεσμα είναι ότι περισσότερες κολώνες ηλεκτροφωτισμού δε λειτουργούν παρά λειτουργούν (113 λάμπες δε λειτουργούν).

Αξιότιμε κύριε αντιπεριφερειάρχα, παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειές σας, για την αντικατάσταση των καμένων λαμπτήρων και την επισκευή όπου απαιτείται, καθώς και λόγω της καλοκαιρινής περιόδου που ήδη διανύουμε η κίνηση στα εν λόγω κομμάτια της εθνικής οδού είναι ήδη αυξημένη και αναμένεται να αυξηθεί περαιτέρω όσο διανύουμε την καλοκαιρινή περίοδο. Στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση».

Του Ηλία Γιαννόπουλου