Στο μητροπολίτη Μεσσηνίας ο νέος διοικητής της 77 ΜΕ

Στο μητροπολίτη Μεσσηνίας ο νέος διοικητής της 77 ΜΕ

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο σεβασμιώτατο μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο πραγματοποίησε χθες ο νέος διοικητής της 77ης Μονάδας Επιστράτευσης Καλαμάτας, συνταγματάρχης Ηλίας Δημητρακόπουλος, συνοδευόμενος από τον απερχόμενο διοικητή, συνταγματάρχη Χριστόφορο Μοσχονά.

Ο νέος διοικητής ζήτησε την ευχή του μητροπολίτη για τα νέα του καθήκοντα, τονίζοντας ότι θα βρίσκεται στη διάθεση της τοπικής Εκκλησίας για κάθε συνεργασία.

Ο δε μητροπολίτης καλωσορίζοντας τον κ. Δημητρακόπουλο του ευχήθηκε να έχει υγεία και κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Συνάμα ευχαρίστησε τον κ. Μοσχονά για τη 10ετή αγαστή συνεργασία και εξήρε την εργατικότητα, το ήθος και την ευγένεια που τον διακρίνουν.

Στο δήμαρχο Καλαμάτας
Εθιμοτυπική επίσκεψη και στο δήμαρχο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο, πραγματοποίησε χθες ο νέος διοικητής της 77ης Μονάδας Επιστράτευσης Καλαμάτας, συνταγματάρχης ΠΖ, Ηλίας Δημητρακόπουλος, συνοδευόμενος από τον απερχόμενο διοικητή της 77 Μ.Ε., συνταγματάρχη ΠΖ Χριστόφορο Μοσχονά.

Ο δήμαρχος ευχήθηκε στο νέο διοικητή της 77 Μ.Ε. συνέχιση της καλής συνεργασίας, όπως με τους προηγηθέντες διοικητές, και επιτυχή επιτέλεση των καθηκόντων του. Επίσης, ευχαρίστησε τον αποχωρούντα διοικητή για τη συνεργασία και του ευχήθηκε καλή συνέχιση της σταδιοδρομίας του.

Στον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας
Τέλος, τους κ.κ. Χριστόφορο Μοσχονά και Ηλία Δημητρακόπουλο συνάντησε χθες στο γραφείο του και ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Στάθης Αναστασόπουλος.

Ο αντιπεριφερειάρχης τους καλωσόρισε, ευχαρίστησε τον αποχωρούντα διοικητή για την άριστη συνεργασία που είχε με την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας αλλά και όλους τους φορείς του νομού, ενώ στον παραλαμβάνοντα διοικητή ευχήθηκε καλή συνεργασία και καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα.