Αναβολή και ακύρωση εκδηλώσεων στο Δήμο Οιχαλίας

Αναβολή και ακύρωση εκδηλώσεων στο Δήμο Οιχαλίας

Σε ένδειξη σεβασμού προς τους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας και λαμβάνοντας υπόψη την κρίσιμη κατάσταση που προέκυψε από τις πυρκαγιές τόσο στο Δήμο Οιχαλίας, όσο και σε ολόκληρη την πατρίδα μας, αποφασίστηκε η αναβολή και ακύρωση επιπλέον εκδηλώσεων και συγκεκριμένα:

  1. Ακυρώνεται η εκδήλωση «Αρχαία όργανα – Νέα Μουσική» στο Ναό Επικούριου Απόλλωνα από το μουσικό σχήμα «ΛΥΡΑΥΛΟΣ», που ήταν προγραμματισμένη στις 11 Αυγούστου. Ο λόγος της ακύρωσης έχει ως βασικό γνώμονα την ασφάλεια των πολιτών, καθώς και την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, με την οποία απαγορεύεται σε ολόκληρη τη χώρα η μετακίνηση, η διέλευση ή παραμονή σε δάση, εθνικούς δρυμούς, περιοχές Natura και άλση, προκειμένου να αποφευχθούν πυρκαγιές  και η οποία ίσχυε μέχρι 9 Αυγούστου, πιθανότατα δε θα ανανεωθεί.
  2. Αναβάλλεται η 5η Βραδιά Λυρικού Τραγουδιού με τίτλο «Ένας Ουρανός που ακούει» στο Νεοχώριο Ιθώμης που ήταν προγραμματισμένη για τις 13 Αυγούστου.
  3. Επίσης, η επετειακή εκδήλωση τιμής στον οπλαρχηγό του 1821 Νικολό Μποζινάκη και τους συμπολεμιστές του στην Τ.Κ Σκληρού, που ήταν προγραμματισμένη για τις 16 Αυγούστου.

Ανάλογα με την εξέλιξη των καταστάσεων, θα υπάρξει εκ νέου ενημέρωση για τις νέες ημερομηνίες διεξαγωγής των εκδηλώσεων ή της οριστικής αναβολής τους.

Προσπαθώντας δειλά – δειλά και στα πλαίσια του δυνατού να επανέλθουμε στην καθημερινότητα, αποφασίστηκε οι εκδηλώσεις που αφορούν τους μικρούς μας φίλους να διεξαχθούν κανονικά, ώστε να μη στερηθούν τα παιδιά το χαμόγελο και τη χαρά που τόσο έχουν ανάγκη, ιδιαίτερα στις δραματικές ημέρες που διανύει η πατρίδα μας.