Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΑΓΑΘΗ και σεβασμία δέσποινα εξεμέτρησε το ζην την 9ην Αυγούστου ε.έ εν Μεσσήνη. Η μεταστάσα μήτηρ του συμπολίτου μας Ηλία Κουτσογιαννοπούλου, γυμνασιάρχου εν Μεσσήνη, του Δημ. Κουτσογιαννοπούλου και της Πότας Σχινά, υπήρξε μία από τας οσημέραι εκλειπούσας φυσιογνωμίας, τας ζώσας και κινουμένας εις τον ιδανικόν κόσμον της καλωσύνης, της στοργής, φιλαλληλίας και των θρησκευτικών πεποιθήσεων.

ΤΑΣ αδαμαντίνους ταύτας αρετάς εκτιμώσα εκλεκτή μερίς της κοινωνίας συνώδευσε την σορόν της, περιστοιχουμένην υπό συγγενών και γνωρίμων, ίνα εκδηλώσωσι την ανέκφραστον λύπην των.

ΣΤΕΦΑΝΟΥΣ κατέθεσαν ο ανεψιός της Ανδρέας Παυλόπουλος, καθηγητής, και εκ των εγγόνων της ο Γεώργιος Κουτσογιαννόπουλος, φοιτητής της Νομικής.

ΤΟΥΣ δεινώς πληγέντας οικείους της αποθανούσης, το «Θάρρος» συλλυπείται θερμώς.

  • Η εφετεινή παραγωγή του γλεύκους της Κοινότητος Αριοχωρίου υπολογίζεται εις 5.000 οκάδες και της κοινότητος Μικρομάνης κατά 25% μικροτέρα του παρελθόντος έτους.
  • ΚΑΤΑ πληροφορίας του προέδρου της Κοινότητος Αγριλοβούνου, η προβλεπομένη παραγωγή του σταφιδοκάρπου υπολογίζεται εις 75-80.000 οκάδες.