Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΤΟ Διοικητικόν Συμβούλιον του ανασυνισταμένου Βρεφοκομείου συνεκροτήθη υπό την προεδρείαν του Σεβασμιωτάτου. Με την υλικήν ενίσχυσιν του Δήμου εκ 400 χιλιάδων δραχμών, το Βρεφοκομείον καθίσταται εις τα πρώτα αυτού βήματα βιώσιμον. Θα πρέπει όμως το ανασυνιστώμενον αγαθοεργόν ίδρυμα το οποίον θα πληρώση δια την πόλιν μας μίαν ανάγκην επιτακτικήν, να ενισχυθή υλικώς από μέρους των πλουσίων συμπολιτών. Διότι λόγω της φύσεώς του είναι πολυδάπανον, θα ήτο δε πολύ λυπηρόν και ήδη μετά την ανασύστασίν του να εφυτοζώει.

-ΕΓΕΝΕΤΟ εν τω Δημαρχείω ενώπιον του Δημάρχου και της Δημαρχιακής Επιτροπής η μειοδοτική δημοπρασία δια την ασφαλτόστρωσιν οδών και πλατειών της πόλεως Καλαμών δι’ ενσφραγίστων προσφορών, καθ’ ην τελικώς ανεδείχθη εργολάβος με έκπτωσιν 13% της προϋπολογισθείσης δαπάνης ο Αργυρόπουλος ως εκπρόσωπος του εν Αθήναις τεχνικού γραφείου Αδελφών Αργυροπούλου.

-ΤΗΝ συντήρησιν των οδών των επαρχιών Καλαμών και Μεσσήνης ανέλαβεν ο εργολάβος Χρ. Παπαθεοδώρου μειοδοτήσας κατά την ενεργηθείσαν προχθές δημοπρασίαν 38% του προϋπολογισθέντος ποσού, ο ίδιος δε ανέλαβε και την κυλίνδρωσιν των ιδίων οδών μειοδοτήσας 27% έλαττον του προϋπολογισθέντος ποσού.