Ραμοβούνι: Αναβολή εκδήλωσης τιμής για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821

Ραμοβούνι: Αναβολή εκδήλωσης τιμής για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821

Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για αύριο Σάββατο, 28 Αυγούστου, εκδήλωση τιμής για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 στο Ραμοβούνι της Τοπικής Κοινότητας Μίλα, τόπο γέννησης του ήρωα Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, λόγω των έκτακτων υγειονομικών συνθηκών που προέκυψαν και την εφαρμογή ειδικών μέτρων τοπικού χαρακτήρα στο νομό.

Από την πλευρά του, ο Δήμος Οιχαλίας ευχαριστεί θερμά τους συμμετέχοντες για την πρόθεση συμμετοχής τους και συγκεκριμένα τον υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Συρίγο, τη Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας, το Δήμο Καλαμάτας, τους Αναβιωτές 1821 (Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Τριάδος Καλαμάτας, Σύλλογος Φίλων Ιστορίας Χαράλαμπος Βιλαέτης Πύργος Ηλείας, Σύλλογος Παράδεισος Καλαμάτας, Σκοπευτικός Όμιλος Παραδοσιακών Όπλων Πάτρας, Ελληνομνήμονες Καλαμάτας, Πολιτιστικός Σύλλογος Νεδουσαίων, Μορφωτικός Σύλλογος Μεσσηνίας, Σύλλογος Καραϊσκάκη Ξηρομέρου), το Σύλλογο Γυναικών Δωρίου, τη Φιλαρμονική του Δήμου Οιχαλίας, το σκηνοθέτη Ιωάννη Κωνστ. Μουτσούλα και το Messinia View.

Αναλόγως με τη εξέλιξη των καταστάσεων, θα υπάρξει εκ νέου ενημέρωση για τις νέες ημερομηνίες διεξαγωγής της εκδήλωσης ή της οριστικής αναβολής της.