Αλλαγή των εκδηλώσεων του 47ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή στην Καλαμάτα

Αλλαγή των εκδηλώσεων  του 47ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή στην Καλαμάτα

Με βάση την εξέλιξη της πανδημίας στο Νομό Μεσσηνίας και τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν, το Τομεακό Συμβούλιο Μεσσηνίας της ΚΝΕ προχωρά σε προσαρμογή των εκδηλώσεων του 47ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή στην Καλαμάτα. Συγκεκριμένα, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Σεπτέμβρη, στις 7.30 το απόγευμα, στο Πάρκο Λιμενικού. Για δε την αποφυγή του συγχρωτισμού, οι πύλες του Φεστιβάλ θα ανοίξουν στις 6.30.

Το δε πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:

-Συναυλίες με μαθητικά και νεανικά συγκροτήματα

-Ομιλία από τον Γκιώνη Θέμη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

-Μεγάλη συναυλία με τον Μίλτο Πασχαλίδη

«Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ», σημειώνεται σχετικά, «από την αρχή της πανδημίας είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τη διεκδίκηση μέτρων προστασίας, για τη στήριξη της δημόσιας Υγείας, ώστε ο λαός μας να βγει νικητής απέναντι τόσο στην πανδημία όσο και στην πολιτική της κυβέρνησης, που συνεχίζει να αφήνει έκθετο το λαό και την υγεία του.

Το φετινό σύνθημα του 47ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή, “Να ζεις, να τολμάς, να προχωράς! Για την κοινωνία της πραγματικής ελευθερίας, το σοσιαλισμό!”, γεννήθηκε μέσα στους αγώνες του λαού μας, που όλο το προηγούμενο διάστημα, με την πρωτοπόρα και καθοριστική στάση των κομμουνιστών, έσπασε στην πράξη ο φόβος και ο συμβιβασμός, ανέβηκε το μαχητικό, διεκδικητικό “φρόνημα” των εργαζομένων και της νεολαίας.

Μαζί με τη διεκδίκηση, τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε και οργανώνουμε με υπευθυνότητα την πολιτική και μαζική δράση, ώστε ο λαός να μην το βάλει κάτω, τηρώντας όλα τα μέτρα για την ασφάλεια και την υγεία του λαού. Αυτό θα κάνουμε και μπροστά στις εκδηλώσεις του 47ου Φεστιβάλ, όπου θα τηρηθούν όλα τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας για την προστασία των επισκεπτών του Φεστιβάλ και των κατοίκων της πόλης.

Καλούμε τη νεολαία και το λαό της πόλης να συμμετέχει μαζικά στην εκδήλωση του Φεστιβάλ, να δυναμώσουμε το μήνυμα διεκδίκησης και αγώνα για ζωή με σύγχρονα δικαιώματα στη μόρφωση, στη δουλειά, στη ζωή!».