Μεγάλη πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδος για ΑΟΔ στη Ζάκυνθο

Μεγάλη πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδος για ΑΟΔ στη Ζάκυνθο

Με ονειρεμένο τρόπο άρχισε η νέα αγωνιστική περίοδος για τον ΑΟ Διαβολιτσίου.

Το μεσσηνιακό συγκρότημα που θα εκπροσωπήσει το νομό μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις του για το Κύπελλο Ελλάδος, εξασφαλίζοντας την πρόκριση για τη 2η φάση μέσα στη Ζάκυνθο επί του Εθνικού Σκουλικάδου.

Ο ΑΟΔ επικράτησε με 1-3, κάνοντας τη μεγάλη ανατροπή στο β’ ημίχρονο κι ενώ βρισκόταν να χάνει με 1-0 από τις αρχές του παιχνιδιού! Πρόκειται για έναν μεγάλο άθλο για την ομάδα που προπονεί φέτος ο Μάρκος Στεφανίδης, δεδομένου και ότι το Διαβολίτσι ταξίδεψε με 11άδα ανάγκης (μεταξύ άλλων δεν είχαν βγει τα δελτία των νεοφερμένων, ο Πιτσιλής ήταν τιμωρημένος από πέρυσι).

Μάλιστα η νίκη μπορεί να πρόβαλε στο τελευταίο 20λεπτο, όμως ο ΑΟΔ έδειξε την ανωτερότητά του από το ξεκίνημα του αγώνα, ξεδιπλώνοντας τις επιθετικές του αρετές που δικαιολόγησαν στο τέλος αυτό το 1-3.


Το σκορ είχε ανοίξει από το 16ο λεπτό για τον Εθνικό έπειτα από ένα σουτ του Τσουκαλά που κόντραρε σε πόδια αμυντικών. Στο β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν και έφτασαν σε αυτή τη μεγάλη νίκη-ανατροπή και πρόκριση. Μεγάλος πρωταγωνιστής αυτής της προσπάθειας ήταν ο Γιώργος Μουλιάτος, ο οποίος ισοφάρισε στο 57’ και πέτυχε στο 73’ το 1-2, ενώ ο Έλβις Γκελκέρια στο 78’, διαμόρφωσε το τελικό 1-3.


ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΚΟΥΛΙΚΑΔΟΥ (Στάθης Καραμαλίκης): Ζήβας (62΄ Φαραός), Γιακουμέλος, Κοτσώνης, Λυρτζής, Κλάδης, Δρόσος (77΄ Β. Κλάδης), Αγαλιώτης, Μπλάτζιος, Τσουκαλάς, Αγγελίδης, Πλέσσας.


ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ (Μάρκος Στεφανίδης) Ευαγγέλου, Στράβαλος, Βέλλης, Κρεμύδας, Πάγια, Γκελγκέρια, Μουλιάτος, Μπαλόπουλος, Τσιγαρίδης, Θώδης, Βλάχος.

-Ο προπονητής του ΑΟΔ, Μάρκος Στεφανίδης, με δήλωσή του έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη μεγάλη επιτυχία, κάνονοντας παράλληλα γνωστό ότι η πρόκριση αφιερώνεται στον αδικοχαμένο Κώστα Αργυρόπουλο.