Νέα εποχή για τον Ιταλικό καφέ “Lazzarin“ στην Ελληνική Αγορά – Σύναψη συνεργασίας με την εταιρεία “Spinos Coffee”

Νέα εποχή για τον Ιταλικό καφέ “Lazzarin“ στην Ελληνική Αγορά – Σύναψη συνεργασίας με την εταιρεία “Spinos Coffee”

Η εταιρεία “ Γ. ΣΠΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ ” που εδρεύει στην Καλαμάτα και δραστηριοποιείται στο χώρο επεξεργασίας και εμπορίας ποιοτικού καφέ, είναι ο νέος στρατηγικός εταίρος της Ιταλικής εταιρείας “Lazzarin Cafe”, καθώς στο πλαίσιο εμπορικής συνεργασίας θα αποτελέσει το νέο αποκλειστικό αντιπρόσωπο των προϊόντων  στην Ελλάδα.

Πρόκειται για μια συμφωνία που αφορά τη διανομή και εμπορία του Ιταλικού καφέ “Lazzarin”, τόσο σε σημεία χονδρικής πώλησης όσο και σε χώρους εστίασης.

Η νέα συνεργασία σηματοδοτεί ένα σημαντικό πλάνο ανάπτυξης του Ιταλικού brand στη χώρα μας, αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία και εξειδίκευσή στο χώρο του καφέ της εταιρείας.

Η “Γ. ΣΠΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ” λόγω της πολύ καλής συμφωνίας και της αποκλειστικής διάθεσης στην Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να εμπορεύεται έναν ποιοτικό καφέ 100% Arabica σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά!

Λίγα λόγια για την Ιταλική εταιρεία“Lazzarin Cafe

Ο Ιταλικός όμιλος παραγωγής καφέ “Lazzarin Cafe”, με περισσότερα από 30 χρόνια παρουσίας, δραστηριοποιείται σε αρκετές χώρες του εξωτερικού, εκτός της Ιταλίας.

  • Αποτελεί μέλος της κοινοπραξίας “Conzorzio per la tutela del caffe Espresso Italiano”.
  • Είναι ιδρυτικό μέλος της κοινοπραξίας για την προστασία του παραδοσιακού Ιταλικό καφέ εσπρέσο, ενός οργανισμού που στοχεύει στην αναγνώριση του καφέ ως άυλη κληρονομιά της ανθρωπότητας από την UNESCO.
  • Είναι μέλος του Gruppo Triveneto Torrefattori Caffe, που προάγει συγκεκριμένες ποιοτικές προδιαγραφές του Ιταλικού καφέ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η “Lazzarin Cafe” διαθέτει υψηλής ποιότητας καφέ espresso 100% Arabica σε ειδική συσκευασία μεταλλικού δοχείου με βαλβίδα (3 kg). Η προσεκτική επιλογή πρώτης ύλης, οι αυστηροί έλεγχοι καθ’όλη τη διάρκεια της επεξεργασίας και η μακρά εμπειρία στο Ιταλικό ψήσιμο, δίνουν στον καφέ μια πλήρη γεύση.

Γ. ΣΠΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ ”  

Η εταιρεία “Spinos Coffee”  δραστηριοποιείται στον χώρο επεξεργασίας, συσκευασίας και εμπορίας ποιοτικού καφέ στην Καλαμάτα αλλά και ευρύτερα, τόσο για επαγγελματικό σκοπό (καφέ, super markets, ξενοδοχεία) όσο και για οικιακή χρήση.

Η ιστορία της οικογένειας Σπίνου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιστορία του ελληνικού καφέ στον Ν. Μεσσηνίας.  Η επιχείρηση με την σημερινή της μορφή είναι η συνέχεια (τρίτη γενιά) του παραδοσιακού οικογενειακού καφεκοπτείου «Ελληνικός Καφές Σπίνος», το οποίο ιδρύθηκε το 1926 από τον Γεώργιο Σ. Σπίνο.

Το εκλεκτό χαρμάνι με το ασύγκριτο άρωμα έχει γίνει για δεκαετίες ο αγαπημένος καφές των Καλαματιανών.