Τα καφεκοπτεία «Σπίνος» υποδέχονται τα Χριστούγεννα

Τα καφεκοπτεία «Σπίνος» υποδέχονται τα Χριστούγεννα

Διατηρώντας την παράδοση χρόνων, τα καφεκοπτεία Σπίνος (1926) στην Καλαμάτα παντρεύουν το σήμερα με το χθες, δίνοντας στους λάτρεις του καφέ την πολυτέλεια να απολαμβάνουν καθημερινά φρεσκοαλεσμένο μυρωδάτο καφέ.

Στον πεζόδρομο της Αριστομένους, αλλά και στον πεζόδρομο της Αντωνοπούλου, θα βρείτε το χαρμάνι που σας ταιριάζει. Τα χειροποίητα γλυκίσματα, όπως οι κλασικές ελίτσες αμυγδάλου, τα λουκούμια και τα υπέροχα γλυκά του κουταλιού, ξυπνούν μνήμες από τα παλιά.

Στην χριστουγεννιάτικη συλλογή θα βρείτε μελομακάρονα κλασικά ή με επικάλυψη bitter, καθώς και μελομακάρονα χωρίς προσθήκη ζάχαρης.

Αξίζει να γευτείτε τα αυθεντικά Panettone (Augusta Milano, Flamingi 1930), καθώς και τα υπέροχα κρασιά Prosecco D.O.C Cipriani, που θα σας ταξιδέψουν στο ξακουστό Veneto της Ιταλίας.

Η μεγάλη γκάμα πορσελάνινων ειδών προσφέρει την επιλογή για μοναδικά και καλαίσθητα δώρα σε αγαπημένα πρόσωπα.

Χριστουγεννιάτικη πρόταση:

Το αρωματισμένο με μπαχαρικά, κανέλα και πορτοκάλι κόκκινο κρασί «Mulled Wine», που καταναλώνεται ζεστό, αποτελεί την ιδανική πρόταση για το xριστουγεννιάτικο τραπέζι σας. Απογειώστε τις αισθήσεις συνδυάζοντας το με πραλίνες Βελγίου.

Ζήστε την απόλυτη μαγεία των Χριστουγέννων με τις γεύσεις που σας προτείνουν τα καφεκοπτεία Σπίνος.