Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

Η σημερινή ημέρα, ως πάντοτε, θα είναι ημέρα γενικής εξόδου. Η παραλία, βλέπετε, θα συγκεντρώση εξαιρετικώς αρκετόν κόσμον.

-ΟΙ ιδιοκτήται του παρά τον σιδηροδρομικόν σταθμόν κέντρου επιδιώκουν να εύρουν κατάλληλον χειμερινόν κέντρον, εν τη επιθυμία να το δημιουργήσουν κοσμικόν.

-ΟΙ σημερινοί αγώνες εις την πλατείαν του Άρεως μεταξύ της Ενώσεως Κωνσταντινουπόλεως και του Παναρκαδικού Συλλόγου θα συγκεντρώσουν αρκετόν κόσμον. Η επιτυχία των από απόψεως θεατών είναι απολύτως εξησφαλισμένη, διότι εγένοντο δραστήριαι ενέργειαι και διετέθησαν πολλά εισιτήρια.

-ΕΙΣ την Νομαρχίαν ελήφθη χθες το δίπλωμα απονομής συντάξεως εις την Αγαθήν χήραν  Ευθ. Αντωνοπούλου, μητέρα του εν πολέμω φονευθέντος υιού Αποστόλου.

-ΠΡΟΧΘΕΣ την πρωίαν έξωθι της Τραπέζης Αθηνών συνεκρούσθη το υπ’ αριθμ. 3256 φορτηγόν αυτοκίνητον του εκ Μεσσήνης ιδιοκτήτου Μιχ. Πολυδούρη, οδηγούμενον υπό του σωφέρ Αθ. Σαραντάκη, με την άμαξαν του Ανδρ. Δημητριάδη, ήτις ανατραπείσα υπέστη αρκετάς ζημίας τραυματισθέντος ελαφρώς και του ίππου της εις τον δεξιόν πόδα.

Το αυτοκίνητον ουδεμίαν υπέστη βλάβην. Ο σωφέρ συλληφθείς αφέθη ελεύθερος, μη επιδοθείσης μηνύσεως εκ μέρους του Δημητριάδη.