Ισόπαλος ο φιλικός αγώνας παλαιμάχων του Π.Σ. Η Καλαμάτα και του Μεσσηνιακού Γ.Σ

Ισόπαλος ο φιλικός αγώνας  παλαιμάχων του Π.Σ. Η Καλαμάτα και του Μεσσηνιακού Γ.Σ

Ισόπαλος 2-2 έληξε ο φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων Παλαιμάχων του Π.Σ. Η Καλαμάτα και του Μεσσηνιακού Γ.Σ., που διεξήχθη χθες στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. 

Η εν λόγω φιλική συνάντηση διεξάγεται κάθε χρόνο και είναι αφιερωμένη στη μνήμη του παλιού προέδρου της Μαύρης Θύελλας και επίτιμου προέδρου του Μεσσηνιακού Γ.Σ. Λυκούργου Γαϊτανάρου.

Το εφετινό φιλικό ήταν αφιερωμένο στη μνήμη των Πέτρου Κατσιλιέρη, Ηλία Λαγογιάννη, Παναγιώτη Κυριακόπουλου, Κώστα Αργυρόπουλου, που αγωνίστηκαν σε Καλαμάτα και Μεσσηνιακό και του παλιού προέδρου του Π.Σ. Η Καλαμάτα Σωτήρη Καμπουγέρη.

Πριν τον αγώνα τελέστηκε τρισάγιο στη μνήμη των παραπάνω παραγόντων και ποδοσφαιριστών, ενώ τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή. Παράλληλα χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Καλαμάτας, Τάκης Βασιλόπουλος, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Π.Σ. Η Καλαμάτα Μανώλης Θεοδώρου και ο πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων Μεσσηνιακού Σταύρος Χριστόπουλος.

Στο αγωνιστικό μέρος, όπως προαναφέραμε, οι προσπάθειες των Παλαιμάχων των δύο ομάδων σφραγίστηκαν από ισοπαλία 2-2.

Τα γκολ των παλαιμάχων της Μαύρης Θύελλας σημείωσαν οι Θανάσης Λακριντής (19΄ με κεφαλιά, αξιοποίησε σέντρα του Γιάννη Αθανασόπουλου) και Γιάννης Σταυριανέας (55΄ με κεφαλιά).

Για τους Παλαίμαχους του Μεσσηνιακού σκόραραν οι Γιάννης Σακελλαρόπουλος (44΄ με διαγώνιο σουτ) και Τζίμης Αναστασόπουλος (57΄ με σουτ).

Δοκάρι για την ομάδα Παλαιμάχων της Καλαμάτας είχε ο Φραγκίσκος Κεράνης (9΄ με σουτ).

Το φιλικό σφύριξε ο Δημήτρης Ταβουλαρέας, που είχε βοηθούς τους Δημήτρη Τάγαρη και Δημήτρη Γιαλικάρη.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Νικήτας Παπανικολόπουλος ή Γάτος, Νίκος Μουλατσιώτης): Σ. Λυμπερόπουλος, Κορομηλάς, Σκαφιδάς, Μαυρέας, Παλαμάρας, Μπλέτσας, Μπιζίμης, Σωτηρόπουλος, Αθανασόπουλος, Κεράνης, Φλέσσας (αρχική ενδεκάδα), Λακριντής, Ι. Σταυριανέας. Στον πάγκο βρίσκονταν οι Ασημακόπουλος, Θεοδώρου, Γεωργόπουλος, Χατζηαγγελής, Μάνα, Τσάκωνας, Φάβας, Κατσουλάκος, Παυλής, Πετρομιχελής, Π. Σταυριανέας, Κοσυφολόγος, Γ. Φλέσσας, Μασουρίδης, Π. Μπιζίμης, Δαμήλος, Γ. Πετρόγιαννης, Λαζαρακόπουλος, Φράγκος.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ (Γιάννης Σπαντιδέας): Αλευράς, Σταυρόπουλος, Κολοκάθης, Ηλ. Αναστασόπουλος, Μουστάκας, Γεωργιόπουλος, Κουτσαντώνης, Φυκούρας, Τζ. Αναστασόπουλος, Ι. Σακελλαρόπουλος, Νινιός (αρχική ενδεκάδα), Κατσίποδας, Γ. Μπαρδουνιώτης, Αλεξανδρόπουλος, Τ. Μισέρος. Στον πάγκο βρίσκονταν οι Χριστόπουλος, Δ. Πετρόγιαννης, Κλάδης, Κελαράκος, Καρύδης, Θ. Μισέρος, Δούβας, Ζερίτης, Φωτόπουλος, Πατρίκης, Μπρεζεράκος, Αλαγάς, 

Γιατρός αγώνα ήταν ο Ηλίας Γιαννέλος.

Τον φιλικό αγώνα παρακολούθησαν ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Καλαμάτας Γιώργος Φάβας,  ο πρόεδρος του Μεσσηνιακού Γ.Σ. Τάκης Στασινόπουλος, ο Γιώργος Τσιμικλής ως εκπρόσωπος της ΟΔΠΕ, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας Νίκος Κοσσάρης, ο παλιός παράγοντας της Καλαμάτα Τάκης Δεδούσης, ο παρατηρητής αγώνων της ΕΠΣΜ Γιώργος Κατσαφάδος, καθώς επίσης ο γιος του αείμνηστου Λυκούργου Γαϊτανάρου, Γιάννης, και ο εγγονός του Λυκούργος, όπως συγγενείς των υπόλοιπων παραγόντων και ποδοσφαιριστών της Καλαμάτας και του Μεσσηνιακού, στη μνήμη των οποίων διεξήχθη η εν λόγω συνάντηση.