«Ντρέδες: Στην πρώτη γραμμή της Ελληνικής Παλιγγενεσίας»

«Ντρέδες: Στην πρώτη γραμμή της Ελληνικής Παλιγγενεσίας»

Στην εκδήλωση ιστορικού περιεχομένου προς τιμήν των θρυλικών Ντρέδων με θέμα «Ντρέδες: Στην πρώτη γραμμή της Ελληνικής Παλιγγενεσίας», που πραγματοποιήθηκε προχθές στην αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρέστη ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος.

Στην εκδήλωση που διοργάνωσαν ο Εκπαιδευτικός Όμιλος New York College, το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, η Περιφέρεια Πελοποννήσου – Π.Ε. Μεσσηνίας, η Πρεσβεία του Παναμά, ο Δήμος Ζαχάρως, ο Δήμος Καλαμάτας, ο Δήμος Πύλου – Νέστορος, ο Δήμος Οιχαλίας, ο Δήμος Τριφυλίας, η Μεσσηνιακή Αμφικτυονία, οι Τριφύλιοι Δυτικής Αττικής και η Ομοσπονδία Συλλόγων – Συνδέσμων Τριφυλίας και τελούσε υπό την αιγίδα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ομιλητές ήταν ο τέως Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, επίτιμος καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Προκόπιος Παυλόπουλος, ο υφυπουργός Παιδείας, αν. καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής,  Άγγελος Συρίγος και ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης. 

Την εκδήλωση χαιρέτισαν η πρόεδρος της Επιτροπής “Ελλάδα 2021” Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη, η πρέσβειρα και γενική πρόξενος του Παναμά Ιουλία Λυμπεροπούλου, ο πρύτανης του ΕΚΠΑ Μελέτιος – Αθανάσιος Κ. Δημόπουλος, ο βουλευτής Μεσσηνίας Ν.Δ. Γιάννης Λαμπρόπουλος, η βουλευτής Β2′ Δυτικού Τομέα Αθηνών, μέλος Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου, ο γενικός διευθυντής Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου Ξενοφών Κάππας και ο πρόεδρος και Ιδρυτής του Εκπαιδευτικού Ομίλου NEW YORK COLLEGE, Ηλίας Φούτσης.