Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

Η δημοσίευσις μιας θεραπείας δι’ ένα πάσχοντα εισέτι είναι η πλέον ενδιαφέρουσα είδησις. Δεν υπάρχει δε αμφιβολία ότι η επιστολή την οποίαν παραθέτομεν κατωτέρω θα ενδιαφέρη πολλά άτομα, τα οποία αναζητώσιν ακόμη φάρμακον δια τας οδύνας των. Η εν λόγω επιστολή μάς απεστάλη παρά  της δεσποινίδος Θεοδώρας Μ. Καψαλού, η οποία διαμένει πλησίον της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, εν Σύρω.

«ΜΕΤ’ ευχαριστήσεως σας γνωστοποιώ την θεραπείαν μου, οφειλομένην εις τα καταπότια Πινκ», γράφει η δεσποινίς Θεοδώρα Μ. Καψαλού. «Ήμουν επί πολλούς μήνας πολύ αναιμική, υπερβολικά αδύνατος. Έτρωγον μετά δυσκολίας. Υπέφερον εξ αϋπνίας, εκ κεφαλαλγιών ως και εκ θαμβώσεων. Δεν παρέλειψα να χρησιμοποιήσω πλείστας θεραπείας αλλ’ άνευ αποτελέσματος. Μόνον η δια των καταποτίων Πινκ θεραπεία μοι επανέδωσε την υγείαν μου. Έκτοτε τρώγω με μεγάλην όρεξιν και αισθάνομαι τας δυνάμεις μου επανελθούσας».

ΤΑ συμπτώματα τα οποία αναφέρει η δεσποινίς Θεοδώρα Μ. Καψαλού οφείλονται εις την εξασθένησιν του αίματος. Δια τούτο δε τα καταπότια Πινκ εδείχθησαν αποτελεσματικά, διότι έχουν την απαράμιλλον δύναμιν να τονώσουν το αίμα.

ΤΑ καταπότια Πινκ είναι το ιδεώδες φάρμακον προς καταπολέμησιν των παθήσεων των προερχομένων εκ της εξασθενήσεως του αίματος και εκ της ατονίας του νευρικού συστήματος, ήτοι αναιμίας, χλωρώσεως, νευρασθενείας, γενικής αδυναμίας, ανωμαλιών της αναπτύξεως, ενοχλήσεων του στομάχου, κεφαλαλγιών και ακαταστασίας των λειτουργιών.

Τα καταπότια Πινκ πωλούνται εις τα Φαρμακεία Γ.Χ. Κουτραφούρη και υιού και Ν. Μοσχούτη προς δρχ. 18 το κυτίον.