Λοβέρδος από την Καλαμάτα: «Το ΠΑΣΟΚ δεν θα γίνει το δεκανίκι κανενός»

Λοβέρδος από την Καλαμάτα: «Το ΠΑΣΟΚ δεν θα γίνει το δεκανίκι κανενός»

Την Καλαμάτα επισκέφθηκε το βράδυ της Κυριακής ο υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος, απευθύνοντας πρόσκληση συμμετοχής σε όλους τους πολίτες της χώρας στην εκλογική αναμέτρηση της 5ης Δεκεμβρίου. 

Ο ίδιος, θέλοντας να δώσει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που ανακύπτουν σχετικά με τις εσωκομματικές εκλογές, αλλά και τη δική του στάση απέναντι σε βασικά ζητήματα, ξεκαθάρισε ότι εάν η επιλογή του κόσμου είναι η δική του υποψηφιότητα, τότε θα εκλεγεί ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μιας και θα κάνει άμεσα τις απαραίτητες ενέργειες για την επανασύσταση του κόμματος στην αρχική του μορφή.

Σε επίπεδο νομού, ο κ. Λοβέρδος τόνισε ότι όλα τα μεγάλα έργα της Μεσσηνίας έχουν γίνει από το ΠΑΣΟΚ, ενώ στη συνέχεια έκανε ξεχωριστή αναφορά σε όλα εκείνα τα προβλήματα που παρατηρούνται στη Μεσσηνία λόγω των τωρινών συνθηκών και της γραφειοκρατίας, αναφέροντας χαρακτηριστικά το ζήτημα των δασικών χαρτών, αλλά και τον πολυσυζητημένο δρόμο Καλαμάτα-Πύλος-Μεθώνη.

Φωτο: Στασινός Μουτσούλας

Περαιτέρω, απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με μελλοντική συνεργασία της παράταξής του με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ υπογράμμισε ότι με τον ίδιο στα ηνία το κόμμα δεν πρόκειται να γίνει το δεκανίκι κανενός.

Παρούσα στην ομιλία του Ανδρέα Λοβέρδου στην Καλαμάτα ήταν και η Μεσσήνια βουλευτής του ΚΙΝΑΛ στο Δυτικό Τομέα Αθηνών, Νάντια Γιαννακοπούλου, η οποία πριν από την έναρξη χαιρέτισε την υποψηφιότητά του.

Χρ. Μ.