Προσομοίωση Οδήγησης: Η νέα προσέγγιση φέρνει και βέλτιστα αποτελέσματα

Προσομοίωση Οδήγησης: Η νέα προσέγγιση φέρνει και βέλτιστα αποτελέσματα

Μια καινοτόμα και άκρως χρήσιμη δυνατότητα έρχεται να δώσει στους υποψήφιους οδηγούς της Μεσσηνίας η εκμάθηση οδήγησης μέσα από το εικονικό οδηγικό περιβάλλον που προσφέρει ο προσομοιωτής της Σχολής Οδήγησης «Ταμπουρέας» στην Καλαμάτα.

Με τις πλήρως ασφαλείς συνθήκες οδήγησης που παρέχει το συγκεκριμένο υψηλών προδιαγραφών μηχάνημα, ο υποψήφιος οδηγός είναι σε θέση να δοκιμάσει χωρίς κανέναν κίνδυνο την οδήγηση σε ρεαλιστικές συνθήκες κυκλοφορίας, αφού ουσιαστικά ο δρόμος «μεταφέρεται» σε έναν ελεγχόμενο χώρο.

Αποτελεσματικότερη προσέγγιση

Η νέα αυτή πρόταση, καταφέρνει να εξοικειώσει το χρήστη στα πρώτα του βήματα με την ασφαλή οδήγηση, αποτρέποντάς τον από πιθανά λάθη.

Αναμφισβήτητα, η εκμάθηση μέσα από την «εικονική» πραγματικότητα δεν αντικαθιστά την πραγματική πορεία οδήγησης σε εξωτερικό χώρο, ωστόσο ο προσομοιωτής δίνει την απαραίτητη ώθηση στον εκπαιδευόμενο να αποκτήσει στη σωστή βάση την απαραίτητη οδηγική συνείδηση. Έτσι, ο κάθε υποψήφιος οδηγός καταφέρνει να κατανοήσει τη συνύπαρξή του με τα άλλα οχήματα, να αντιληφθεί στην πράξη τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, αλλά και να αποβάλλει κάθε είδους άγχος σε σχέση με την οδήγηση.

Άλλωστε, βασικός στόχος της Σχολής Οδηγών «Ταμπουρέας» είναι η παροχή των βέλτιστων μέσων σε κάθε υποψήφιο οδηγό ξεχωριστά, προκειμένου «να χτιστεί» σταδιακά η οδηγική εξοικείωσή του και, συνεπώς, φτάνοντας στο σημείο, όταν βγει ο εκπαιδευόμενος στο δρόμο για οδήγηση, να είναι εντελώς ασφαλής και χωρίς κανένα άγχος.

Συνεργασία υψηλών αποτελεσμάτων

Σημειώνεται ότι κατά τη διαδικασία της εκμάθησης τηρούνται όλες οι διαδικασίες που είναι απαραίτητες τόσο στο θεωρητικό, όσο και στο πρακτικό κομμάτι, μέχρι να φτάσει ένας υποψήφιος οδηγός να αποκτήσει το δίπλωμά του.

Ταυτόχρονα, σε όλη τη διαδικασία υπάρχει συνεχής συνεργασία και καθοδήγηση από τους ανθρώπους της Σχολής, σε ένα ευέλικτο ωράριο μαθημάτων, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε μαθητή.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σχολή Οδηγών – Σωτήρης Ταμπουρέας

Βασ. Γεωργίου 63, Καλαμάτα

+30 27213 02760

@sxoli_odigwn_tampoureas