«ΘΑΡΡΟΣ» 20 Φεβρουαρίου 1916: Ένα εξαιρετικόν κέντρον εν Καλάμαις

«ΘΑΡΡΟΣ» 20 Φεβρουαρίου 1916: Ένα εξαιρετικόν κέντρον εν Καλάμαις

Το εν Καλάμαις Ξενοδοχείον «Μεσσηνία» (πρώην Μπουλίδα – εν τη οδώ Νέδοντος και παραπλεύρως της νεοκτίστου οικοδομής Παυλίκου – Κωστοπούλου) ανακαινισθέν με απαράμιλλον τελειότητα από τον συμπολίτην μας κ. Π. Λιακίδην και πλουτισθέν με τα πλουσιώτερα επιτραπέζια και μαγειρικά σκεύη, θα συγκεντρώση την πλέον αθρόαν και την πλέον εκλεκτήν πελατείαν.

Η διεύθυνσις της «Μεσσηνίας» καταβάλλει πάσαν φιλότιμον προσπάθειαν όπως παρουσιάση ένα κέντρον εξαιρετικόν δια τας Καλάμας υπό έποψιν καθαριότητος και εκλεκτότητος υλικών, μαγειρικής, υπηρεσίας κ.λπ.

Η περιποίησις την οποίαν θα εύρητε εις την «Μεσσηνίαν» ευρωπαϊκή και τελεία, η εκλεκτότης και η καλλιτεχνική παρασκευή φαγητών, η συγκαταβατικότης των τιμών, τα πάντα, θα σας καταστήσουν αιωνίους πελάτας του από την πρώτην επίσκεψιν.

Και μία ευχάριστος καινοτομία, η οποία θα γίνη δεκτή ενθουσιωδώς από όλους τους φίλους της οικογενειακής μαγειρικής: Εις την «Μεσσηνίαν» δίδεται πατσάς καλλιτεχνικώς παρασκευασμένος.

Από της παρελθούσης Δευτέρας προσελήφθη εμπειρότατος μάγειρας παρασκευάζων τα πλέον καλλιτεχνικά και πλούσια εις ποικιλίαν φαγητά.