Συνάντηση Αναστασόπουλου με τον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμάτας

Συνάντηση Αναστασόπουλου  με τον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμάτας

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποιήθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, Στάθη Αναστασόπουλου, από εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας «Ο Ερμής».

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Γεώργιος Εγγλέζος, ο αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Νικολακέας, ο γραμματέας Ηλίας Αλεξέας, ο ειδικός γραμματέας Ιγνάτιος Κάτσιος και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, Παναγιώτης Γεωργιτσέας, αφού μετέφεραν τις ευχές τους λόγω των εορταστικών ημερών, ενημέρωσαν τον αντιπεριφερειάρχη για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κλάδος λόγω πανδημίας, αλλά και μείωσης του αγροτικού εισοδήματος, και ζήτησαν τη συνεργασία όλων για να τονωθεί η εμπορική κίνηση στην Καλαμάτα και την ευρύτερη περιοχή.

Ο αντιπεριφερειάρχης, αφού ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο νέος χρόνος, εξέφρασε την επιθυμία του με την έλευση του νέου έτους να απαλλαγούμε όλοι από την πανδημία και τις πολύπλοκες συνέπειές της στην εμπορική κίνηση και σε ολόκληρη την οικονομία.

Επίσης, ευχαρίστησε για την επίσκεψη και δήλωσε: «Η εμπορική κίνηση των καταστημάτων της πρωτεύουσας του νομού είναι συνυφασμένη με το αγροτικό εισόδημα, για αυτό η Περιφέρεια Πελοποννήσου μεριμνά για την αναβάθμιση των υποδομών στο γεωργικό και κτηνοτροφικό τομέα και υποστηρίζει την πρωτογενή παραγωγή. Η Περιφέρεια είναι ανοιχτή για συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο, υποστηρίζοντας δράσεις που προάγουν το εισόδημα των εμπόρων και των αγροτών». Τέλος, ενημέρωσε το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου ότι προωθείται η διαδικασία αναβάθμισης του Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, που είναι προστάτες των εμπόρων και βρίσκεται σε ιδιόκτητο χώρο του συλλόγου.