Το χειμωνιάτικο τεύχος του «Flash της Μεσσηνίας»

Το χειμωνιάτικο τεύχος του «Flash της Μεσσηνίας»

Το «Flash της Μεσσηνίας» βρίσκεται στο 35ο έτος της ζωής του και κυκλοφόρησε το 33ο χειμωνιάτικο τεύχος του, με μικρές εορταστικές νότες.

Κόντρα σε όλες στις αντιξοότητες της εποχής διεκδικεί την ύπαρξή του και τη δικαιούται όσο παραμένει στις καρδιές των αναγνωστών του και των επιχειρηματιών που διαφημίζονται στις σελίδες του και όσο οι συντελεστές του έχουν κουράγιο να συνεχίζουν να «μάχονται».

Το αποτέλεσμα είναι, όπως πάντα, καλαίσθητο, θελκτικό και ενδιαφέρον. Στις ακριβώς 100 σελίδες υπάρχουν μικρά και μεγάλα ρεπορτάζ από όλη τη Μεσσηνία, σχόλια, συνεντεύξεις, με το δήμαρχο Μεσσήνης, Γ. Αθανασόπουλο, με την αρχιτέκτονα και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Καλαμάτα-Τόπος ζωής», Τόνια Κουζή, ενώ ο καρδιολόγος και αυτοδιοικητικός, Μανώλης Μάκαρης, μιλάει στον Σταύρο Μαρτίνο για την επιστημονική έρευνα που γίνεται για το οφέλη του ελαιολάδου με αυξημένες πολυφαινόλες. Μεταξύ άλλων, το μεσσηνιακό περιοδικό φιλοξενεί αφιερώματα για: την παρασημοφόρηση του ζεύγους Μανιατάκη από το Τάγμα τιμής της Ιταλικής Δημοκρατίας, την έκθεση ενδυμάτων στο Μουσείο Καρέλια, στην οδό Σταδίου, το μουσικό Βαγγέλη Δούβαλη και τις εικαστικές δημιουργίες του Προκόπη Μαρκόπουλου, το… δεκαπλό μαραθώνιο 421 χλμ. Run Messinia, αφιερωμένο στα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης, την έκθεση ζωγραφικής του Δημήτρη Ηλιόπουλου «Όνειρα σε μαύρο φόντο», το Ιερό Κάθισμα της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στους Δολούς, όπου πνέει «άνεμος ομορφιάς και γαλήνης» και πολλά άλλα.