Στην Τράπεζα Πειραιώς για τις πλημμύρες στη ΒΙ.ΠΕ. Καλαμάτας

Στην Τράπεζα Πειραιώς για  τις πλημμύρες στη ΒΙ.ΠΕ. Καλαμάτας

Στην Τράπεζα Πειραιώς, ως διαχειρίστρια των Βιομηχανικών Περιοχών, θα απευθυνθεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου προκειμένου να επιλυθούν προβλήματα με πλημμυρικά φαινόμενα που προκύπτουν πολύ συχνά τα τελευταία χρόνια στη ΒΙ.ΠΕ. Σπερχογείας, στο Δήμο Καλαμάτας.

Αυτό γνωστοποίησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, προς τον οποίον απευθύνθηκε ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Επιχειρήσεων Ευρύτερης Βιομηχανικής Περιοχής Καλαμάτας, γνωστοποιώντας του την κατάσταση που αντιμετωπίζουν κατ’ επανάληψη την τελευταία 20ετία οι εγκατεστημένοι στην πιο πάνω περιοχή επιχειρηματίες.

Υπενθυμίζουμε ότι τις προηγούμενες μέρες επαγγελματίες της ΒΙΠΕ Καλαμάτας είχαν δώσει στη δημοσιότητα κείμενο που έχει κοινοποιηθεί προς κάθε… αρμόδιο. Σε αυτό, μεταξύ άλλων, υποστηριζόταν: “Σας  ενημερώνουμε για μια φορά ακόμα ότι στη ΒΙΠΕ Καλαμάτας, με μια απλή βροχή και χωρίς ακραία καιρικά φαινόμενα, δημιουργήθηκε έντονο πλημμυρικό πρόβλημα. Είναι γνωστό σε όλους τους αρμοδίους ότι τα πλημμυρικά φαινόμενα στη ΒΙΠΕ Καλαμάτας είναι αποτέλεσμα κακοτεχνιών. Παρότι είναι ενήμεροι όλοι οι αρμόδιοι φορείς, αντί να δώσουν λύση στο πρόβλημα, μας εμπαίζουν και μας αποστέλλουν ο ένας στον άλλον, χωρίς κανένας τους να αναλαμβάνει τη λύση του προβλήματος αυτού».