Ο ΑΟ Διαβολιτσίου υποδέχεται σήμερα την Παναχαϊκή

Ο ΑΟ Διαβολιτσίου υποδέχεται σήμερα την Παναχαϊκή

Το τέταρτο σερί εντός έδρας ματς (προηγήθηκαν εκείνα κόντρα σε Ναυπακτιακό Αστέρα, Εθνικό Σκουλικάδου και Παναγρινιακό δίνει σήμερα ο ΑΟ Διαβολιτσίου, καθώς κοντράρεται στις 3.00 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Μελιγαλά με την φιλόδοξη Παναχαϊκή, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Η εν λόγω συνάντηση αρχικά είχε οριστεί να διεξαχθεί στις 30 Ιανουαρίου αλλά αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στην ομάδα του Διαβολιτσίου.

Οι «νερατζούρι» του Διαβολιτσίου που παρουσιάζονται πανίσχυροι στην έδρα τους (με 6 νίκες και ισοπαλία), θέλουν να συνδυάσουν αξιόλογη εμφάνιση με θετικό αποτέλεσμα συνεχίζοντας έτσι την ανοδική τους πορεία.

Ο προπονητής του ΑΟΔ Μάρκος Στεφανίδης, ο συνεργάτης του Γιάννης Αντωνόπουλος και οι ποδοσφαιριστές τους γνωρίζουν πως έχουν δύσκολο έργο, αλλά είναι αποφασισμένοι να παλέψουν πετυχαίνοντας μία υπέρβαση.

Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν.

Η Παναχαϊκή (βασικό της στέλεχος, είναι ο Μεσσήνιος επιθετικός Βαγγέλης Αλεξόπουλος), θεωρείται από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στοχεύοντας στο διπλό. Στον πάγκο της βρίσκεται ο πολύπειρος Σούλης Παπαδόπουλος.

Στο ματς του α΄ γύρου η πατρινή ομάδα είχε πετύχει εντυπωσιακή νίκη 5-0. Το σημαντικό αγώνα έχει οριστεί να σφυρίξει ο Ηλίας Κόκκορης από την ΕΠΣ Αρκαδίας, βοηθοί θα είναι οι Παναγιώτης Τσούκας και Μάριος Παπαγεωργίου από την ίδια Ένωση, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Στυλιανός  Κυριακάκης από την ΕΠΣ Ηλείας.