Apple: Ανακοίνωσε νέα έκδοση του φθηνότερου iPhone SE

Apple: Ανακοίνωσε νέα έκδοση του φθηνότερου iPhone SE

Η νέα έκδοση του iPhone SE θα τεθεί σε κυκλοφορία στις 18 Μαρτίου

Την κυκλοφορία μίας νέας έκδοσης του φθηνότερου σε σύγκριση με τα υπόλοιπα μοντέλα της iPhone SE, ανακοίνωσε η Apple στο πλαίσιο του online event της.

Το νέο iPhone SE θα διαθέτει δυνατότητες 5G, ενώ η τιμή των 429 δολαρίων (περίπου 392 ευρώ) είναι ελαφρώς αυξημένη σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο iPhone SE  (399 δολάρια ή 364 ευρώ).

Η νέα έκδοση του iPhone SE θα τεθεί σε κυκλοφορία στις 18 Μαρτίου. Το iPhone SE θα διαθέτει επεξεργαστή Apple A15 Bionic, ο οποίος σύμφωνα με την εταιρεία είναι ο ταχύτερος σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό, οθόνη 4,7 ιντσών και αναγνώριση με δακτυλικό αποτύπωμα.

M1 Ultra chip, νέο iPad Air και νέα χρώματα στο iPhone 13

Η Apple ανακοίνωσε επίσης έναν νέο επεξεργαστή με την ονομασία M1 Ultra, με στόχο να βελτιώσει την απόδοση των επιτραπέζιων υπολογιστών Mac. Το M1 Ultra κατασκευάζεται με τη σύνδεση δύο M1 Max και είναι οκτώ φορές ταχύτερο από τα τσιπ M1.

Το νέο iPad Air λαμβάνει την πρώτη του ανανέωση σε δύο χρόνια με νέο σχεδιασμό, συνδεσιμότητα 5G και ταχύτερο επεξεργαστή M1. Η τιμή εκκίνησης παρέμεινε 599 δολάρια (περίπου 548 ευρώ) και θα είναι διαθέσιμο από τις 18 Μαρτίου. Το νέο iPad Air διαθέτει επίσης μπροστινή κάμερα 12 megapixel.

Η Apple ανακοίνωσε επίσης δύο νέα χρώματα για τη σειρά iPhone 13.

Αγώνες μπέιζμπολ στο Apple TV+ 

Η εταιρεία, η οποία επεκτείνει τις υπηρεσίες της, ανακοίνωσε επίσης ότι το Apple TV+ θα αρχίσει να προβάλλει αγώνες του πρωταθλήματος μπέιζμπολ των ΗΠΑ τα βράδια της Παρασκευής σε οκτώ χώρες.

kathimerini.gr