Ηχηρή παρουσία και επιτυχίες για τον Γ.Σ. Kalamata Running Project στον Αγώνα Δρόμου της Καλαμάτας

Ηχηρή παρουσία και επιτυχίες για τον Γ.Σ. Kalamata Running Project στον Αγώνα Δρόμου της Καλαμάτας

Με 75 αθλητές και αθλήτριες συμμετείχε ο Γ.Σ. Kalamata Running Project στον Αγώνα Δρόμου Καλαμάτας που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (30/04/22) μετά από 2 χρόνια λόγω της πανδημίας.

Σε μια πολύ ωραία διαδρομή που περνούσε από την κεντρική πλατεία, το σιδηροδρομικό πάρκο, το λιμάνι και την παραλιακή οδό οι αθλητές και οι αθλήτριες του Συλλόγου χάρηκαν τις συμμετοχές τους και τις προσπάθειες τους στον αγώνα των 10χλμ τρεξίματος αλλά και δυναμικού βαδίσματος, ενώ αρκετοί έκαναν και ατομικά ρεκόρ.

Με την παρουσία του ξεχώρισε ο προπονητής του Συλλόγου, Παναγιώτης Καρούτζος, ο οποίος κέρδισε τον αγώνα 10χλμ στους άνδρες, κάνοντας ρεκόρ διαδρομής με την εκπληκτική επίδοση 31:56.

Την 5η θέση στον αγώνα 10χλμ στις γυναίκες κατέλαβε η προπονήτρια του Συλλόγου Ελένη Θεοδωρακοπούλου με επίδοση 44:53. Οι προπονητές έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τις προσπάθειες όλων των αθλητών-τριών, αλλά κυρίως για το γεγονός ότι όλοι χάρηκαν τη συμμετοχή τους.

Η προπονητική δράση του Συλλόγου συνεχίζεται κάθε Δευτέρα- Τετάρτη-Παρασκευή στις 19:30 στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, ενώ ο Σύλλογος θα λάβει μέρος και σε άλλους αγώνες έως το τέλος της σεζόν.

Κλείνοντας, ο Σύλλογος συγχαίρει τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας (ΣΔΥΜ) για την άρτια διοργάνωση του αγώνα.