Γ. Λαμπρόπουλος: Θετικές εξελίξεις με Ρομά Αγίας Τριάδας και Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας

Γ. Λαμπρόπουλος: Θετικές εξελίξεις με Ρομά Αγίας Τριάδας και Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας

Συνάντηση με το διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού, Μιχάλη Μπεκίρη, είχε χθες ο βουλευτής Μεσσηνίας Γ. Λαμπρόπουλος. Κύριο θέμα συζήτησης ήταν το πρόβλημα που υπάρχει με την παράνομη εγκατάσταση των Ρομά στην περιοχή της Αγίας Τριάδος στην Καλαμάτα.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του Μεσσήνιου βουλευτή, “ο κ. Μπεκίρης επικοινώνησε με το γενικό γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, Γεώργιο Σταμάτη, ο οποίος μας διαβεβαίωσε ότι στις 27 Μαΐου θα επισκεφθεί την Καλαμάτα, τον καταυλισμό των Ρομά και θα έχει συναντήσεις με το δήμαρχο της πόλης και κατοίκους της περιοχής Αγίας Τριάδος, προκειμένου να αναληφθούν πρωτοβουλίες για τη λύση του προβλήματος, ανάλογες με αυτές που έχουν ληφθεί σε πολλές άλλες πόλεις της χώρας μας”.

Επίσης, ο κ. Λαμπρόπουλος είχε επικοινωνία με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα και τον υφυπουργό  Γιώργο Κώτσηρα, σχετικά με τις φήμες που κυκλοφορούν για κατάργηση του Πρωτοδικείου Κυπαρισσίας. Η διαβεβαίωση που έλαβε ήταν  πως είναι ψευδείς και δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο.