Στο κοινό μέτωπο διεκδίκησης για το Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα και ο Εμπορικός Καλαμάτας

Στο κοινό μέτωπο  διεκδίκησης για το Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα και ο Εμπορικός Καλαμάτας

-Διευρυμένη συνεδρίαση Συλλόγων στην Κυπαρισσία στις 5 Ιουνίου

Στο κοινό μέτωπο διεκδίκησης της κατασκευής του αυτοκινητόδρομου Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα συμμετέχει και ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας.

Μάλιστα, την Κυριακή 5 Ιουνίου θα διεξαχθεί στην Κυπαρισσία διευρυμένη συνεδρίαση των προεδρείων των συλλόγων που συμμετέχουν στο κοινό μέτωπο για να συζητήσουν και συναποφασίσουν τις περαιτέρω κινήσεις τους!

Όπως ενημέρωσε χθες ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας, την Τετάρτη το προεδρείο του πραγματοποίησε στην Καλαμάτα συνάντηση με το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας. «Αποκλειστικό θέμα συζητήσεως ήταν το μέτωπο που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των Εμπορικών Συλλόγων Πύργου, Κρεστένων, Ζαχάρως, Κυπαρισσίας, Μεσσήνης, Γαργαλιάνων, Φιλιατρών, Κορώνης, της Ένωσης Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας και του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας για τη διεκδίκηση του αυτονόητου, την κατασκευή του αυτοκινητοδρόμου Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα.

Και με τον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμάτας υπήρξε πλήρης ταύτιση απόψεων για την υλοποίηση κατασκευής του αυτοκινητόδρομου, κι έτσι και αυτός ο σύλλογος συμμετέχει στο κοινό μας μέτωπο διεκδίκησης», σημειώνεται σχετικά.

Επίσης, τονίζεται: «Μετά και αυτήν τη συνάντηση ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος επαφών με αντικείμενο το κλείσιμο του δαχτυλιδιού, και έτσι πλέον την Κυριακή 5/6, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τριφυλίας, στην Κυπαρισσία, θα διεξαχθεί διευρυμένη συνεδρίαση των προεδρείων των μετεχόντων συλλόγων στο κοινό μας μέτωπο, ώστε να συναποφασιστούν οι μετέπειτα κινήσεις μας».

Του Ηλία Γιαννόπουλου