Νέα παιδική χαρά στην πλατεία μόλου Κορώνης

Νέα παιδική χαρά  στην πλατεία μόλου Κορώνης

Παραδόθηκε προς χρήση η νέα παιδική χαρά στην πλατεία Μόλου της Κορώνης του Δήμου Πύλου – Νέστορος, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ανακατασκευής και εκσυγχρονισμού των υποδομών της.

Με στόχο να μετατραπούν οι παιδικές χαρές του Δήμου σε έναν όμορφο, ασφαλή και λειτουργικό προορισμό για τα παιδιά αλλά και όλη την οικογένεια, ο Δήμος Πύλου – Νέστορος παραδίδει σταδιακά νέες και ανακατασκευασμένες εκ βάθρων παιδικές χαρές με τα πιο σύγχρονα πρότυπα ασφαλείας, κατάλληλες και απολύτως προσβάσιμες σε παιδιά με κινητικές δυσκολίες.

Το σχέδιο ανάπλασης που υλοποιείται περιλαμβάνει νέες παιδικές χαρές σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες με συνολικό προϋπολογισμό 360.000 ευρώ, που προέρχονται από ιδίους πόρους κι ύστερα από ορθολογικό σχεδιασμό και διαχείριση των τριών ετών θητείας της Δημοτικής Αρχής.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Παναγιώτης Καρβέλας ανέφερε πως «η νέα παιδική χαρά της Κορώνης παραδόθηκε προς χρήση, στην πλατεία Μόλου, με τα πιο σύγχρονα πρότυπα ασφαλείας, κατάλληλη και απολύτως προσβάσιμη σε παιδιά με κινητικές δυσκολίες.

Γίνεται πραγματικότητα ένα ακόμα αίτημα της κοινωνίας της Κορώνης. Πρόκειται για ένα έργο που θα συμβάλει στην αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση των υποδομών του Δήμου μας. Αποδεικνύουμε έμπρακτα ότι βελτιώνουμε την ποιότητα ζωή των δημοτών μας, διασφαλίζουμε τη βιωσιμότητα της περιοχής, κάνοντας πραγματικότητα τις δεσμεύσεις και το όραμά μας

Με οδηγό τις ανάγκες της κοινωνίας και των δημοτών μας σχεδιάζουμε κάθε έργο με ρεαλισμό.

Εκφράζω τις ευχαριστίες μου στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και στους ειδικούς συνεργάτες μου για τις ενέργειές τους, ώστε να υλοποιηθεί το συγκεκριμένο έργο.

Συνεχίζουμε το έργο μας με υπευθυνότητα, μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα».